Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij

Novice


Arhiv: NAJAVA IN VABILO: 12. vrh kmetijskih in živilskih podjetij

 

Spoštovani,

Z veseljem napovedujem tradicionalno junijsko srečanje managerjev kmetijskih in živilskih podjetij, ki smo ga letos poimenovali kar »12. vrh kmetijskih in živilskih podjetij«. S tem dogodkom vsako leto zaokrožimo naše delo, predstavimo poslovanje panoge in ponudimo v obravnavo številne aktualne teme.

Počaščena sem, saj se bosta letošnjega dogodka udeležila predsednik Republike Slovenije dr. Danilo Türk ter minister za kmetijstvo in okolje g. Franc Bogovič.

Številni domači in tuji ugledni govorci pa nam bodo postregli s koristnimi informacijami in strokovnimi temami. Lahko rečemo, da omenjeni dogodek predstavlja stičišče predstavnikov domače živilske industrije in kmetijstva, politikov, javne uprave, domače in mednarodne strokovne javnosti ter izobraževalnih ustanov.

Dogodek predstavlja izjemno priložnost za poglobitev obstoječih stikov ter vzpostavitev novih, izmenjavo mnenj in predstavitev stališč. Zato vas v imenu strokovne službe in upravnega odbora Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij, vljudno vabim, da se nam pridružite.

Anka Miklavič Lipušček,

predsednica UO ZKŽP

 

Vabilo

Prijava

Več informacij o dogodku...

 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.