Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij

Novice


Arhiv: Podaljšan rok za prijavo - AGRA 2010!!

VABILO NA PREDSTAVITEV SLOVENSKIH ŽIVILSKIH PODJETIJ NA SKUPNI STOJNICI NA SEJMU 'AGRA 2010'

Spoštovani,

Prepričani smo, da vsi dobro poznate največjo slovensko sejemsko prireditev AGRA GORNJA RADGONA, na kateri se je lani na 63.000 m2 razstavne površinepredstavilo 1.680 razstavljavcev iz 29 držav, obiskalo pa jo je 130.000 obiskovalcev.

S področja proizvodnje živil je sejem namenjen predstavitvi sledečih izdelkov:

-meso in mesni izdelki,
-ribe in ribji izdelki,
-mleko in mlečni izdelki,
-mlevski in pekarski izdelki, testenine,
-slaščičarski izdelki,
-sveže in predelano sadje in vrtnine,
-olja in maščobe,
-kava in čaji,
-začimbe in aromatske rastline,
-sadni in zelenjavni sokovi, mineralne vode in vode,
-alkoholne in žgane pijače,
-vino, pivo,
-posebni prehranski izdelki in prehranska dopolnila,
-surovine in sredstva v predelavi.

Področje kmetijstva pa med drugim zajema tudi semena in sadike za poljedelstvo, sadjarstvo in vinogradništvo, sredstva za prehrano in varstvo živine ter sredstva za prehrano in zdravstvo rastlin.

Ta sejemska prireditev je pomembna predvsem zaradi velikega obiska široke publike, saj lahko na njej svoje izdelke predstavite velikemu številu kupcev in z njimi navezujete trajnejše stike, omogoča pa tudi utrjevanjetradicionalnih in novih poslovnih stikov.

Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij se je s Pomurskim sejmom dogovorila za ugodnejše razstavne pogoje, ki jih lahko ponudi svojim članom. Zato vam nudimo nastop na skupnem razstavnem prostoru slovenskih živilskih podjetij v hali A, kjer bomo uredili posebno 'Slovensko ulico dobre hrane in pijače'.

V pripetih dokumentih lahko najdete dva prijavna obrazca za najem opremljenega razstavnega prostora. Prvi je namenjen najemu stojnice, velikosti 12 m2 ali več, ki bo opremljena glede na potrebe razstavljavca.

Drugi pa je namenjen tistim razstavljavcem, ki ne potrebujejo tako velikega prostora. Tem nudimo možnost predstavitve na večjem skupnem odprtem prostoru, kjer se bodo predstavili tisti, ki bodo naročili le 1 m2, 2 m2 ali 3 m2 neto prostora. 1m2neto razstavnega prostora pomeni čisti razstavni prostor (ZKŽP/GZS bo za vsak 1m2 naročenega prostora zakupila 3 m2), na katerega je možno postaviti razstavno vitrino, podest ali police s pripadajočo 1m široko steno za predstavitev podjetja in razstavnih eksponatov. Na tem skupnem prostoru bo tudi skupni informativni pult za promocijske materiale vseh udeležencev in ustrezno število miz za poslovne razgovore. Predvideno je, da bodo udeleženci na tem skupnem prostoru prisotni po en dan. Razpored prisotnosti bomo pripravili na predhodnem skupnem sestanku vseh razstavljavcev.

pripone/27414/PRIJAVA-MALA PODJETJA-II .doc

pripone/27413/PRIJAVA.doc

Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na: Miha Čebulj, tel.: 01 5898 293,

E-pošta: miha.cebulj@gzs.si.

Vabimo vas, da se do četrtka, 20. maja 2010 odzovete na naše vabilo.


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.