Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij

Novice


Arhiv: Sejmi v letu 2010

Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij želi v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarstvo v letih 2010 in 2011 omogočiti slovenskim živilskim in kmetijskim podjetjem skupinska nastopa na vsaj dveh mednarodnih specializiranih sejmih.

Sejemski nastopi so pomembno promocijsko orodje, ki je tako organizacijsko, kot finančno dokaj zahtevno za vsakega razstavljavca. V dogovoru z Ministrstvom za gospodarstvo, ki naj bi namesto Ministrstva za kmetijstvo v prihodnje finančno podprlo  skupinske nastope na sejmih, bodo morali udeleženci pokriti le stroške postavitve stojnice in organizacije skupinskega nastopa. Stroške najema razstavnega prostora bi pokrilo Ministrstvo za gospodarstvo preko Javne agencije za podjetništvo in tuje investicije.

V prilogi lahko najdete seznam najpomembnejših svetovnih specializiranih živilskih sejmov in vas vljudno prosimo, da nam do 15. januarja 2010 sporočite imeni dveh sejmov, na katerih bi želeli nastopiti. Pri vsakem sejmu smo vam navedli tudi spletni naslov, ki vam nudi dodatne informacije. Na spletnem naslovu nemške skupnosti sejemske industrije AUMA, ki je naveden na koncu seznama lahko najdete podrobne statistične podatke o posameznem sejmu.

Na osnovi vaših odgovorov bomo pripravili predlog Ministrstvu za gospodarstvo za sofinanciranje skupinskih nastopov na vsaj dveh svetovnih, živilskih sejmih.

Izpolnjen obrazec nam prosimo pošljite po faxu na št. 01/568-67-04.

Za dodatne informacije lahko pokličete našega sodelavca na tem projektu, g. Miho Čebulja na tel. št. (01) 5898 293 ali 031 312 914.


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.