Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij

Novice


Arhiv: Vabilo na skupinski nastop: Sejem ITB Berlin

Spoštovani,

Glede na gospodarsko situacijo želi Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij svojim članicam omogočiti čim več poslovnih stikov, še zlasti na tujih trgih. Zato smo se povezali s  Slovensko turistično organizacijo, ki skupaj s Slovensko - nemško zbornico (DESLO) pripravlja nastop slovenskih podjetij na največji svetovni turistični borzi ITB 2010, ki bo od 10. do 14. marca 2010 v Berlinu. 

Turistično borzo ITB BERLIN 2009, na kateri se je predstavilo 11.000 podjetij iz 179 držav, je letos obiskalo 178.000 obiskovalcev, od tega 2/3 poslovnih. Med razstavljavci je bilo 147 podjetij, ki so vezana na gastronomijo. 

Prve tri dni  je borza odprta izključno za poslovne obiskovalce, zadnja dva dneva pa sta namenjena tudi široki publiki.

Na slovenski stojnici, ki je locirana v hali št. 17, nasproti švicarske in avstrijske stojnice, bo glede na zanimanje poseben del namenjen ponudbi živilskih podjetij. Podjetja imajo možnost zakupa celega ali pol informativnega pulta, cele ali pol mize za poslovne razgovore in kombinacijo prej navedenih možnosti po naslednjih cenah:

Strošek najema pultov in miz (navedba v €):

 

    1

    2

 1/2

 1 + 1/2

 PULT

 2.400

 3.840

 1.320

  3.600

 MIZA

 2.000

 3.200

 1.100

  3.000

PULT + MIZA = 3.520€

Na pultih boste lahko predstavili svoje izdelke, poseben pano, ki je pritrjen ob pult pa je primeren za slikovno predstavitev izdelkov. Zagotovljeni bodo tudi napisi sodelujočih podjetij.

Slovenska turistična organizacija prevzema vse operativne naloge nastopa in bo poleg najema in opreme razstavnega prostora organizirala tudi prevoz razstavnih eksponatov. Drugi dan borze, 11. marca bo ob 18. uri na slovenski stojnici sprejem za poslovne partnerje, na katerega lahko udeleženci povabijo tudi svoje partnerje.

Nastop slovenskih podjetij izdatno finančno podpira Ministrstvo za gospodarstvo, saj bo pokrilo 70% vseh stroškov projekta, vrednega okrog 135.000.- €.

Slovensko-nemška gospodarska zbornica, ki je predstavnik Nemške zunanjetrgovinske zbornice (AHK - v okviru IHK) v Sloveniji, je tudi predstavnik berlinskega sejmišča MESSE BERLIN. V tej dvojni vlogi je še posebej zainteresirana za uspešen nastop slovenskih podjetij in vam bo zato v sodelovanju s svojima berlinskima centralama zagotovila neposredne stike z nemškimi podjetji.

Prednosti nastopa na sejmu ITB 2010 pod okriljem Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij in v sodelovanju z STO in Slovensko-nemško gospodarsko zbornico so:

·                 dvig konkurenčnosti
·                 nastop na mednarodnem tržišču
·                 širitev poslovne mreže
·                 B2B platforma: direktni kontakt z razstavljavci
·                 široka paleta storitev
·                 kot razstavljalci boste že v naprej deležni promocije
·                 PR in marketinški nastop: v elektronski publikaciji Zbornice "Newsleter", na spletni strani www.dihk.si, www.slovenia.info
·                 novinarska konferenca
·                 vpis v katalog razstavljalcev
·                 Virtual Market Place; http://www.virtualmarket.itb-berlin.de/index.php5?locale=de_DE

Za dodatne informacije lahko pokličete našega sodelavca na tem projektu, g. Miho Čebulja na tel. št. (01) 5898 293 ali 031 312 914.

V prilogi lahko najdete prijavni obrazec in vljudno vas prosimo, da nam zaradi kratkega roka izpolnjeno prijavo pošljete najkasneje do 15. januarja 2010.


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.