Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij

Novice


Arhiv: Veliki jesenski živilski seminar, 12.11.2015


četrtek, 12. november 2015 ob 9. uri (registracija od 8.30 naprej) 
GZS, Dimičeva 13 (dvorana A, 1. nadstropje) Ljubljana.

Seminar prinaša pregled najpomembnejših strateških dokumentov, zakonodaje in trendov.
Namenjen je vodjem razvoja, kakovosti in tehnologom živilskih podjetij ter drugim iz agroživilske verige, ki potrebujejo konstantno nadgradnjo znanj,
ki ga morajo dokazovati nadzornim organom. 

Program seminarja:

8:30–9:00

REGISTRACIJA

9:00–9:05

Pozdrav organizatorja

9:05–9:30

Aktivnosti HLG na področju reformulacije živil
dr. Marjeta Recek, Ministrstvo za zdravje

9:30–9:55

Priporočila za oglaševanje hrane otrokom
dr. Mojca Gabrijelčič, Nacionalni inštitut za javno zdravje

9:55–10:20

Zakonodajne novosti na področju arom, aditivov in encimov
Jana Frantar, Uprava RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin

10:20-10:45

Nova živila - uredba v pripravi
dr. Elizabeta Mičović, Uprava RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin

10:45–11:30

ODMOR

11:30–12:00

Predstavitev danske zaveze pekov na področju polnozrnatega kruha
Cecilia Maria Egholm Mandrup, Danish Whole Grain Partnership

12:00–12:25

Zaveze živilskopredelovalne industrije - kaj pomenijo v praksi?
dr. Petra Medved Djurašinović, GZS - Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij

12:25–12:40

Predstavitev zavez podjetja Pekarna Pečjak d.o.o.
Silvester Pečjak, direktor

12:40-12:55

Predstavitev zavez podjetja Proconi d.o.o.
Barbara Bratuša, vodja kakovosti

12:55–13:30

ODMOR

13:30–14:00

Senzorika - uporaba v praksi
Adrienn Hegyi, Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft.

14:00–14:30

Meroslovje v živilski industriji
Jure Thaler, Lotrič d.o.o.

14:30–15:00

Zavržki hrane - aktivnosti in prioritete
mag. Saša Dragar Milanovič, Inšpektorat RS za kmetijstvo, gozdarstvo, lovstvo in ribištvo

15:00-15:15

Zaključek seminarja

Dodatne informacije: Petja Orehek, T: 01 5898 294

Sponzor dogodka:


četrtek, 12. november 2015 ob 9. uri (registracija od 8.30 naprej) 
GZS, Dimičeva 13 (dvorana A, 1. nadstropje) Ljubljana.

Seminar prinaša pregled najpomembnejših strateških dokumentov, ki bodo v letošnjem letu krojili delovanje v živilski industriji. Namenjen je vodjem razvoja, kakovosti in tehnologom živilskih podjetij ter drugim iz agroživilske verige, ki potrebujejo konstantno nadgradnjo znanj. 

 

 

 

Fotogalerija

Obrazec za prijavo





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.