Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij

Novice


Arhiv: IŠČETE OBLIKOVALSKO REŠITEV V ŽIVILSTVU? PRIJAVITE SE NA BREZPLAČNI RAZPIS »PLATFORMA CROWDDESIGN«

Vsako majhno ali srednje veliko agroživilsko podjetje (pa tudi veliko) se je vsaj enkrat v času svojega poslovanja srečalo s problemi iz področja mehatronike, zagotavljanja kakovosti in varnosti živil ter njihovega označevanja. Velika podjetja tovrstne probleme rešijo zlahka, s pomočjo sredstev in znanja v podjetju, privoščijo pa si lahko tudi ponudnike rešitev zunaj podjetja. Za majhna in srednje velika podjetja pa je zgodba nekoliko drugačna – zaradi svoje majhnosti so skorajda v vseh primerih obsojeni na iskanje zunanjih ponudnikov rešitev, kar pa je lahko časovni in finančni zalogaj.

I-CON je projekt, ki se trudi rešiti zgoraj opisan problem iskanja zunanjih ponudnikov rešitev. Namen projekta je identificirati potrebe majhnih in srednje velikih agroživilskih podjetij, jim zagotoviti iskane ponudnike rešitev na področju mehatronike, kakovosti, varnosti in označevanja živil ter posledično dvigniti njihovo kompetitivnost znotraj agroživilske verige. Iskanje ponudnikov vam lahko olajša platforma Atlas Mapping Tool, ki vam s pomočjo vnašanja ključnih besed in izbire filtrov omogoča hitro iskanje ponudnikov rešitev v različnih evropskih državah.

V projektu sodelujemo tudi GZS-ZKŽP, zato lahko v okviru projekta 5 majhnim ali srednje velikim agroživilskim podjetjem ponudimo brezplačno oblikovanje nove podobe embalaže kateregakoli izdelka iz vaše ponudbe ali pa popolnoma novega živilskega izdelka. Oblikovanje bo potekalo preko spletne platforme CrowdDesign, ki je povezano tudi s prej omenjeno platformo Atlas Mapping Tool. CrowdDesign platforma povezuje oblikovalce in naročnike oblikovalskih rešitev. Deluje tako, da naročnik objavi povpraševanje po oblikovalski rešitvi, nanjo pa se prijavijo oblikovalci s celega sveta, ki v naprej določenem časovnem roku izdelajo nov design v skladu s potrebami in željami naročnika. S pomočjo platforme je mogoče pridobiti tudi več kot 60 oblikovalskih rešitev, izmed katerih naročnik izbere poljubno število rešitev, lahko pa tudi nobene.


Vabljeni, da izkoristite storitev, ki je lahko za vas brezplačna, v kolikor boste med prvimi petimi prijavljenimi podjetji!
Prijava poteka na enostaven način – vaš interes izkažete s preprostim e-sporočilom na zivilska.ind@gzs.si, nato vas bomo kontaktirali in na vašo željo vodili preko prijave in oddaje povpraševanja na platformi CrowdDesign.

Več o projektu I-CON: http://www.interreg-central.eu/Content.Node/I-CON.html

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.