Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij

Novice


Arhiv: SE SREČUJETE Z IZZIVI NA PODROČJU MEHATRONIKE, KAKOVOSTI, VARNOSTI IN OZNAČEVANJA ŽIVIL«? IZKORISTITE ORODJA IN AKTIVNOSTI PROJEKTA I-CON

Vsako majhno ali srednje veliko agroživilsko podjetje (pa tudi veliko) se srečuje z različnimi izzivi na področju strojev, procesov, priprave nove embalaže, označevanje, s težavami na področju zagotavljanja varnosti in kakovosti živil. Mala in srednje velika podjetja se v ta namen velikokrat obračajo na zunanje ponudnike rešitev, kar pa lahko predstavlja velik časovni in finančni zalogaj.

I-CON je evropski projekt, ki vam lahko olajša iskanje zunanjih ponudnikov rešitev. Namen projekta je med drugim MSP podjetjem zagotoviti najustreznejše in kompetentne ponudnike rešitev na področju mehatronike, kakovosti, varnosti in označevanja živil ter posledično s tem vplivati na dvig njihove konkurenčnost znotraj agroživilske verige in gospodarskega okolja.

Podjetja, ki se srečujete s tovrstnimi izzivi, imate na voljo dve možnosti.

Potencialne ponudnike rešitev lahko takoj poiščete na platformi, ki je nastala v okviru projekta I-CON.  To je platforma Atlas Mapping Tool, ki vam s pomočjo vnašanja ključnih besed in izbire filtrov omogoča hitro iskanje ponudnikov rešitev v različnih evropskih državah, ne samo v Sloveniji.

Lahko pa izberete drugo možnost!

Projektni partner GZS-Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij bo v okviru projekta do konca leta obiskala vsaj 10 majhnih ali srednje velikih podjetij, ki se srečujejo z izzivi na področju mehatronike, kakovosti, varnosti in označevanja živil.

Naša strokovna služba bo na obisku v vašem podjetju pozorno prisluhnila vašim izzivom, na podlagi tega pa bomo v okviru projektnega konzorcija izbrali tri podjetja in jim brezplačno zagotovili rešitev z vključevanjem ustreznega ponudnika zahtevanih rešitev.  

Vabljeni, da izkoristite omenjeno priložnost!

Prijava poteka na enostaven način – vaš interes izkažete s preprostim e-sporočilom na food@gzs.si, nato vas bomo kontaktirali in posredovali nadaljnja navodila o izvedbi storitve.

Več o projektu I-CON: https://www.interreg-central.eu/Content.Node/I-CON.html


Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.