na Velikem spomladanskem živilskem seminarju 2019, ki je potekal v sredo, 17. aprila 2019 Gospodarski zbornici Slovenije so bile s strani predstavnikov raziskovalnih in razvojnih inštitucij, ki so vključeni v strateško razvojno-inovacijsko partnerstvo SRIP HRANA predstavljene aktualne teme s področja higiene, kakovosti in varnosti hrane.
Predavanja so bila vsebinsko vezana na 4. fokusno področje akcijskega načrta SRIP HRANA:
» HIGIENA, KAKOVOST IN VARNOST HRANE«,
ki sestoji iz štirih akcijskih sklopov: higiena in varnost, kakovost, sledljivost ter pravno-zakonodajni okvir.
Več informacij o omenjenem fokusnem področju lahko najdete v akcijskem načrtu pod poglavjem 3.4 na strani 29.
PROGRAM
Za dodatne informacije:
Maja Oblak (T: 01 5898 297; maja.oblak@gzs.si) mag. Jana Ramuš (T: 01 58 98 250; jana.ramus@gzs.si)
Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.