Novice


Arhiv: Veliki spomladanski živilski seminar

 

na Velikem spomladanskem živilskem seminarju 2019, ki je potekal v sredo, 17. aprila 2019  Gospodarski zbornici Slovenije so bile s strani predstavnikov raziskovalnih in razvojnih inštitucij, ki so vključeni v strateško razvojno-inovacijsko partnerstvo SRIP HRANA predstavljene aktualne teme  s področja higiene, kakovosti in varnosti hrane.

Predavanja so bila  vsebinsko vezana na 4. fokusno področje akcijskega načrta SRIP HRANA:

» HIGIENA, KAKOVOST IN VARNOST HRANE«,

ki sestoji iz štirih akcijskih sklopov: higiena in varnost, kakovost, sledljivost ter pravno-zakonodajni okvir.

 Več informacij o omenjenem fokusnem področju lahko najdete v akcijskem načrtu pod poglavjem 3.4 na strani 29.

PROGRAM

 

Za dodatne informacije:

Maja Oblak (T: 01 5898 297; maja.oblak@gzs.si)
mag. Jana Ramuš (T: 01 58 98 250; jana.ramus@gzs.si)

Fotogalerija

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.