Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij

Novice


Arhiv: RAZPIS: 20. senzorično ocenjevanje kruha, pekovskega peciva, finega pekovskega peciva, keksov, testenin in svežih slaščic v hladni verigi

GZS–Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij za leto 2020 razpisuje 

20. senzorično ocenjevanje 

kruha, pekovskega peciva, finega pekovskega 

peciva, keksov, testenin in svežih slaščic v hladni verigi.

 Ocenjevanje bo potekalo 15.–17. januarja 2020 na Gospodarski zbornici Slovenije na Dimičevi 13 v Ljubljani.   

PRIJAVNICA
NAVODILA 

Prijava vzorcev:
Kruh
Pekovsko pecivo
Fino pekovsko pecivo
Testenine 

DODATNE INFORMACIJE:
dr. Petra Medved Djurašinović, vodja projekta
T: 01 58 98 296
E: petra.medved@gzs.si

 Vabljeni k sodelovanju!

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.