Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij

Novice


Arhiv: Promocijska kampanje za sadje v shemi »izbrana kakovost Slovenija«


Nacionalni kampanji za promocijo lokalnih kmetijskih in živilskih proizvodov iz sektorjev mleka in mesa se je v letošnjem letu pridružila še kampanja iz sektorja sadja. S tem namenom bo v četrtek 22. oktobra 2020 ob 10.uri javnosti prvič predstavljena nova nacionalna kampanja za promocijo lokalnih kmetijskih in živilskih proizvodov iz sektorja sadja. Kampanja se v sodelovanju s slovenskimi pridelovalci in predelovalci sadja izvaja pod okriljem Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Na četrtkovem dogodku bo posebna pozornost posvečena shemi »izbrana kakovost« ter prednostim sadja in proizvodov iz sadja, ki so označeni z znakom »izbrana kakovost – Slovenija«. Na dogodku bo sodeloval novi minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano dr. Jože Podgoršek skupaj z gosti.


Postavljanje vprašanj govorcem bo omogočeno vsem, ki boste dogodek spremljali preko platforme Zoom. Povezavo do dogodka in dostopne podatke prejmete po potrditvi vaše prisotnosti na e-naslov:
izbrana.kakovost@pristop.si.

 Prenos dogodka lahko spremljate prek spletne povezave: https://vzivo.sta.si/

Vabljeni k ogledu in aktivni udeležbi!

Podroben program dogodka in seznam govorcev je predstavljen v uradnem vabilu.

Med čakanjem na jutrišnji dogodek pa lahko pripravite kakšno slastno jed iz slovenskih jabolk. Navdih za recepte najdete v brošuri »Nori na jabolka IZBRANE KAKOVOSTI«.

Fotogalerija

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.