Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij

Novice


Arhiv: Elektronski novičnik projekta AlpBioEco



V novi, 
deveti številki
 e-novičnika projekta AlpBioEco, ki je v celoti preveden v 5 jezikov, si preberite več o :

 

-  Brošuri dobrih poslovnih praks s področja biogospodarstv

Konec septembra izšla brošura, v kateri so predstavljene dobre poslovne prakse s področja biogospodarstva v alpski regiji iz verig vrednosti za jabolka, orehe in zelišča.

-  Aktivnosti v okviru četrtega delovnega paketa

Na kratko so predstavljene aktivnosti v okviru zadnjega četrtega delovnega paketa. Cilj tega paketa je pripraviti smernice za oblikovanje in nadgradnjo politik s področja biogospodarstva v alpski regiji.

Knjiga receptov za pripravo jedi iz orehov

Pripravili smo knjigo receptov za pripravo jedi iz orehov in ostankov orehov, ki nastanejo pri pridelavi in predelavi orehov.

Zaključna dela študentov univerze Hohenheim in Wuppertal

Predstavljena so zaključna dela magistrskih študentov smeri biogospodarstva na univerzi Hohenheim in Wuppertal. Študentje so pomagali pri pripravi pregleda stanja na področju vpeljevanja biogospodarstva v gospodarstvo in zakonodajni okvir alpskih držav EU, ki so vključene v projekt.

Intervju s projektnim partnerjem BC Naklo

V tokratni številki e-novičnika se predstavlja BC NAKLO kot eden od projektnih partnerjev iz Slovenije.

Intervju s projektnim partnerjem Regio Im Walgau

V tokratni številki e-novičnika se predstavlja Regio Im Walgau, kot eden od projektnih partnerjev iz Avstrije.

Na e-novičnik se lahko prijavite tukaj.

Več o projektu AlpBioEco:

W: https://alpine-space.eu/projects/alpbioeco/en/home

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/alpbioeco/

Twitter: https://twitter.com/AIpBioEco

Youtube kanal: https://www.youtube.com/channel/UCDeHi9jJnAykA5rLAjkHp5g

 Dodatne informacije

Dr. Vesna Miličić

01 5898 109

vesna.milicic@gzs.si

»Program sofinancira Evropski sklad za regionalni razvoj preko programa Interreg Območje Alp.«

 



 

 

 



 

 


 


 

 


 



Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.