Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij

Novice


Arhiv: RAZPIS: 21. senzorično ocenjevanje kruha, pekovskega peciva, finega pekovskega peciva, keksov, testenin in svežih slaščic v hladni verigi

GZS-Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij za leto 2021 razpisuje

 

21. senzorično ocenjevanje kruha, pekovskega peciva, finega pekovskega peciva, keksov, testenin in svežih slaščic v hladni verigi.


Ocenjevanje je predvideno v začetku leta 2021 na Gospodarski zbornici Slovenije na Dimičevi 13 v Ljubljani.

Glede na trenutno situacijo zaradi COVID-19 bo točen datum ocenjevanja znan naknadno.

Vse dokumente glede ocenjevanja lahko najdete spodaj.

 

KROVNI DOKUMENTI

Razpis

Navodila

Prijavnica

 

PRIJAVA VZORCEV
Kruh
Pekovsko pecivo
Fino pekovsko pecivo
Testenine 

 

DODATNE INFORMACIJE
dr. Petra Medved Djurašinović, vodja projekta
T: 01 58 98 296
E: petra.medved@gzs.si

 

 Vabljeni k sodelovanju!

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.