16. maj 2023
Dvorana E, GZS, Dimičeva 13, Ljubljana
Če imate težave z identifikacijo dejavnikov tveganj različnega izvora v vaši proizvodnji živil, in z oceno verjetnosti njihovega pojavljanja ter škodljivega vplivanja na vaš proizvod, potem vam bo ta delavnica vsekakor v veliko pomoč pri vašem delu.
Predstavili vam bomo potencialne dejavnike tveganj, ki v vaš obrat prihajajo s surovinami, dejavnike tveganj, ki vstopajo v vaš proizvodni proces oz v vašem procesu nastajajo in dejavnike tveganja iz okolja, ki ravno tako lahko škodljivo vplivajo na skladnost končnega proizvoda.
Delavnica bo zelo praktično usmerjena. Izpostavili boste lahko vaše primere iz prakse, nejasnosti in dvome, s katerimi se srečujete.
Program.
Prijava.
Rok za prijavo: petek, 12. maj 2023
Kotizacija:
Člani: 162,00 brez DDV (197,64 € z DDV)
Nečlani: 324,00 € brez DDV (395,28 € z DDV)
POPUST: Prvi udeleženec plača polno ceno, vsak naslednji udeleženec iz iste organizacije ima 20 % popust.
V ceno je vključeno gradivo in pogostitev.
Plačilo:
Kotizacijo dva dni pred izvedbo dogodka nakažete na poslovni račun GZS, Dimičeva 13, 1504 Ljubljana, odprt pri NLB d.d., TRR št. SI56 0292 4001 7841 495 s sklicem 2150 - 5191.
Vsi udeleženci poleg gradiva prejmejo tudi potrdilo o udeležbi.
Če se dogodka ne utegnete udeležiti, lahko na izobraževanje pošljete zamenjavo. Odjava od izobraževanja brez stroškov za prijavitelja je mogoča do četrtka, 11.5.2023. Za odpovedi po tem roku zaračunamo polovico vplačane kotizacije, po koncu zbiranja prijav pa kotizacijo v celoti.
Parkiranje:
Parkirate lahko v 1. kleti GZS do zasedenosti parkirnih mest ali na zunanjem parkirišču.
Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.