Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij

Novice


Usposabljanje za razvoj novih izdelkov "NPD Skills"

GZS-Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij vam kot nacionalno podjetniško - inovacijsko stičišče EIT FOOD HUB Slovenija predstavlja Usposabljanje za razvoj novih izdelkov (New Product Development Training - NPD Skills).

Tečaji NPD Skills predstavljajo izjemno priložnost za mreženje, sodelovanje in poglobljeno razumevanje strokovnega okolja v živilskem sektorju. Namenjeni so živilskim strokovnjakom, ki delajo v podjetjih, akademskih ustanovah in raziskovalnih inštitucijah. Glavni cilj je spodbujati ustvarjanje inovativnih idej o izdelkih v živilskopredelovalni industriji. Vsebina tečaja je skrbno zasnovana, tako da udeležencem zagotavlja bistvena orodja, metode in vrhunske prakse za pomoč pri procesu NPD.

Spomladanska izvedba usposabljanja bo potekala v Varšavi in je sestavljena iz dveh tečajev:

  • Senzorično ocenjevanje in njegova vloga pri oblikovanju živilskih izdelkov (20. maj 2024)

S tečajem boste spoznali vlogo senzorične analize pri razvoju živilskih izdelkov, orodja in metode senzorične analize ter njihovo uporabo v praksi pri ustvarjanju in/ali preoblikovanju živilskih izdelkov in zagotavljanju uspešnega odzivanja na potrebe potrošnikov.

  • Funkcionalna živila: teorija in praksa(21. maj 2024)

Tečaj je usmerjen v izvajanje inovacijskih načel funkcionalnega oblikovanja živil, uporabo prehranskih in zdravstvenih trditev pri razvoju ter ustvarjanje konkurenčne prednosti na trgu z zadovoljevanjem potreb potrošnikov. 

Prijave so odprte do 8. maja 2024.


Za dodatne informacije so vam na voljo spodnje povezave:

V primeru vprašanj smo vam na voljo tudi preko e-mail naslova: eit.food.slo@gzs.si.

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.