Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij

Novice


POVABILO K SODELOVANJU: 26. senzorično ocenjevanje izdelkov s področja pekarstva, slaščičarstva in testeninarstva


 

KROVNI DOKUMENTI:

Povabilo k sodelovanju na 26. senzoričnem ocenjevanju izdelkov s področja pekarstva, slaščičarstva in testeninarstva

Navodila za prijavo vzorcev

Navodila za uporabo aplikacije za senzorično ocenjevanje živil

Pravilnik o senzoričnem ocenjevanju izdelkov s področja  pekarstva, slaščičarstva in testeninarstva

 

PREDSTAVITEV RAZPISA:

Predstavitev razpisa bo potekala v četrtek, 4. decembra 2025 ob 13. uri preko spleta.
Vse, ki se želite udeležiti spletne predstavitve razpisa prosimo, da izpolnite prijavni obrazec TUKAJ. Vsi prijavljeni boste pred predstavitvijo prejeli povezavo do dogodka.


Video utrinki s senzoričnega ocenjevanja izdelkov s področja pekarstva, slaščičarstva in testeninarstva 2025:


Dodatne informacije:
dr. Petra Medved Djurašinović, vodja projekta
E: petra.medved@gzs.si
T: 01/58 98 296
M: 031 593 182

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.