KROVNI DOKUMENTI:
Povabilo k sodelovanju na 26. senzoričnem ocenjevanju izdelkov s področja pekarstva, slaščičarstva in testeninarstva
Navodila za prijavo vzorcev
Navodila za uporabo aplikacije za senzorično ocenjevanje živil
Pravilnik o senzoričnem ocenjevanju izdelkov s področja pekarstva, slaščičarstva in testeninarstva
PREDSTAVITEV RAZPISA: Predstavitev razpisa bo potekala v četrtek, 4. decembra 2025 ob 13. uri preko spleta. Vse, ki se želite udeležiti spletne predstavitve razpisa prosimo, da izpolnite prijavni obrazec TUKAJ. Vsi prijavljeni boste pred predstavitvijo prejeli povezavo do dogodka.
Video utrinki s senzoričnega ocenjevanja izdelkov s področja pekarstva, slaščičarstva in testeninarstva 2025:
Dodatne informacije: dr. Petra Medved Djurašinović, vodja projekta E: petra.medved@gzs.si T: 01/58 98 296 M: 031 593 182
Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.