Zapri

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Okrogla miza Psihično počutje zaposlenih v času gospodarske krize

  Vabimo vas na okroglo mizo

  Psihično počutje zaposlenih v času gospodarske krize

  v sredo, 9. junija 2010, ob 18. uri v Narodnem Domu v Mariboru

  Psihično počutje zaposlenih na delovnem mestu je posledica celovite obravnave zaposlenih in družbene odgovornosti vodstva podjetja. Z organizacijo okrogle mize želimo izpostaviti, da se danes v poslovnem svetu tovrstni pristop ne pojmuje več kot 'dobrodelnost', temveč kot sodoben način vodenja sodelavcev.

  Etičen pristop je pomemben vir krepitve uspešnosti organizacije. Zakaj? Ker družbena odgovornost onemogoča zlorabe in omogoča psihično dobro počutje. Slednje zagotavlja optimalno delovno motivacijo, samo-iniciativnost, pripadnost, ustvarjalnost in zadovoljstvo zaposlenih. Prav tako tudi zmanjšuje ali celo preprečuje napake, zlome, poškodbe in celo stavke delavcev ter druge z zlorabami v odnosih vplivnih ljudi do sodelavcev, partnerjev, širše družbe in narave. Teza strokovne okrogle mize je: Celovita obravnava zaposlenih in družbena odgovornost do zaposlenih rešuje in preprečuje krize, ker aktivira sposobnosti zaposlenih.

  Okroglo mizo bo vodil ddr. Matjaž Mulej, zaslužni profesor na Ekonomsko-poslovni fakulteti Univerze v Mariboru ter predsednik strokovnega odbora Inštituta za razvoj družbene odgovornosti (IRDO).

  Dogodek organizirata IRDO - Inštitut za razvoj družbene odgovornostiin Mreža zdravja.

  Vljudno vabljeni!
   

  Anita Hrast 
  direktorica IRDO

  Julija Škarabot Plesničar
   vodja Mreže zdravja

  Fotogalerija

   

  Arhivi