Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: Informacija o podaljšani možnosti uporabe pretečenih osebnih izkaznic

    Informacija o podaljšani možnosti uporabe pretečenih osebnih izkaznic

    Arhiv: Podpis Skupnega sporazuma o fotokopiranju avtorskih del pri opravljanju gospodarske dejavnosti v Sloveniji s kolektivno organizacijo SAZOR

    Podpis Skupnega sporazuma o fotokopiranju avtorskih del pri opravljanju gospodarske dejavnosti v Sloveniji s kolektivno organizacijo SAZOR

    Arhiv: Praznična seja U.O. PTZ, podelitev jubilejnih priznanj

    V torek, 14.12.2021 smo na praznični seji U.O. PTZ, podelili jubilejna priznanja za uspešno poslovanje podjetjema: BELIMED d.o.o., za 30 LET uspešnega poslovanja, KRIK AKSUM d.o.o., za 30 LET uspešnega poslovanja.

    Arhiv: 30 let- Kolektivne pogodbe med delaci in družbami drobnega gospodarstva

    LETOS OBELEŽUJEMO 30 LET KOLEKTIVNE POGODBE MED DELAVCI IN DRUŽBAMI DROBNEGA GOSPODARSTVA (KPDG) Oktobra 2010 sta Podjetniško-trgovska zbornica pri GZS in SODS po več kot desetih letih podpisala prenovljeno in posodobljeno kolektivno pogodbo med delavci in podjetji drobnega gospodarstva.

    Arhiv: Odgovor FURS glede prepovedi izplačila dobička zaradi koriščenja interventnih ukrepov v povezavi z ZUDDob

    Nekateri interventni ukrepi, kot na primer delno povračilo nadomestila plače za čakanje na domu, povračilo nadomestila za skrajšan delovni čas in sofinanciranje dviga minimalne plače, so določali, da je v primeru izplačila dobička, potrebno prejeta sredstva vračati.

    Arhiv: Srečno 2022!

    Naj prihodnost prinese nove izzive na poslovi poti v letu 2022!

    Arhiv: Predlogi GZS za dopolnitev novega protikoronskega zakona

    Na Gospodarski zbornici Slovenije smo zbrali predloge članov na predlog novega protikoronskega zakona in jih podali pristojnim v obravnavo.

    Arhivi