Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Informacija o podaljšani možnosti uporabe pretečenih osebnih izkaznic

  Informacija o podaljšani možnosti uporabe pretečenih osebnih izkaznic

  Arhiv: Podpis Skupnega sporazuma o fotokopiranju avtorskih del pri opravljanju gospodarske dejavnosti v Sloveniji s kolektivno organizacijo SAZOR

  Podpis Skupnega sporazuma o fotokopiranju avtorskih del pri opravljanju gospodarske dejavnosti v Sloveniji s kolektivno organizacijo SAZOR

  Arhiv: Praznična seja U.O. PTZ, podelitev jubilejnih priznanj

  V torek, 14.12.2021 smo na praznični seji U.O. PTZ, podelili jubilejna priznanja za uspešno poslovanje podjetjema: BELIMED d.o.o., za 30 LET uspešnega poslovanja, KRIK AKSUM d.o.o., za 30 LET uspešnega poslovanja.

  Arhiv: 30 let- Kolektivne pogodbe med delaci in družbami drobnega gospodarstva

  LETOS OBELEŽUJEMO 30 LET KOLEKTIVNE POGODBE MED DELAVCI IN DRUŽBAMI DROBNEGA GOSPODARSTVA (KPDG) Oktobra 2010 sta Podjetniško-trgovska zbornica pri GZS in SODS po več kot desetih letih podpisala prenovljeno in posodobljeno kolektivno pogodbo med delavci in podjetji drobnega gospodarstva.

  Arhiv: Odgovor FURS glede prepovedi izplačila dobička zaradi koriščenja interventnih ukrepov v povezavi z ZUDDob

  Nekateri interventni ukrepi, kot na primer delno povračilo nadomestila plače za čakanje na domu, povračilo nadomestila za skrajšan delovni čas in sofinanciranje dviga minimalne plače, so določali, da je v primeru izplačila dobička, potrebno prejeta sredstva vračati.

  Arhiv: Srečno 2022!

  Naj prihodnost prinese nove izzive na poslovi poti v letu 2022!

  Arhiv: Predlogi GZS za dopolnitev novega protikoronskega zakona

  Na Gospodarski zbornici Slovenije smo zbrali predloge članov na predlog novega protikoronskega zakona in jih podali pristojnim v obravnavo.

  Arhivi