Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: Na katerih sejmih v tujini se želite predstaviti?

    SPIRIT Slovenija, javna agencija v okviru skupinskih predstavitev na sejmih v tujini krije stroške najema neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Stroške elementov sejemske konstrukcije, postavitve razstavnega prostora, prevoza eksponatov in ostale stroške sejemske predstavitve krijejo podjetja sama. SPIRIT Slovenija, javna agencija bo tudi v naslednjih letih nadaljevala z izvajanjem skupinskih predstavitev slovenskega gospodarstva na mednarodnih sejmih v tujini in vabi zainteresirana podjetja, da sporočite svoj interes za skupinsko udeležbo na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2018.

    Arhiv: Pristop h kolektivni pogodbi za dejavnost zasebnega varovanja

    V Uradnem listu RS, št. 25/2017 z dne 19. 5. 2017, je bil objavljen pristop GZS-Podjetniško trgovske zbornice, h Kolektivni pogodbi za dejavnost zasebnega varovanja (Uradni list RS, št. 5/16), razširjena veljavnost Uradni list RS, št. 9/16). Kolektivna pogodba velja za vse delodajalce, člane podpisnikov, ki imajo skladno z zakonom registrirano področje dejavnosti v okviru oddelkov Standardne klasifikacije dejavnosti: N80.1 Varovanje N80.2 Nadzorovanje delovanja varovalnih sistemov.

    Arhiv: Člane GZS-PTZ vabimo k skupinski udeležbi na 50. MOS

    Arhiv: Člane GZS-PTZ vabimo k skupinski udeležbi na 50. MOS

    Največja poslovno-sejemska prireditev, tradicionalni 50. MOS, ki bo razstavljavce in obiskovalce gostil med 12. in 17. septembrom, letos obeležuje pomemben jubilej. Sejem je v petih desetletjih oblikoval številne uspešne podjetniške zgodbe, nova partnerstva, ponudil nova znanja in omogočal ugodne nakupe končnim kupcem. Organizatorji sejma vabijo, da se jim pridružite v oblikovanju nove zgodbe MOSa za prihodnja desetletja. Vabimo vas k skupinski udeležbi članov GZS-PTZ na sejmu MOS, kjer članom nudimo sofinanciranje najema neopremljenega razstavnega prostora, skladno s pogoji Pravilnika o skupnih sejemskih nastopih članic GZS-PTZ. Zainteresirana podjetja obveščamo, da imate še vedno možnost za prijavo udeležbe na 50. MOS in sicer do 31.5.2017.

    Arhiv: Optimizirajte nabavo pisarniškega materiala

    V okviru projekta Moj velik posel vam PTZ nudi možnost, da izkoristite sodobne digitalne rešitve naših partnerjev. Več informacij dobite na http://ptz-storitve.si/. Brezplačna registracija v portalu Pametna nabavaSM, vam omogoča optimizacijo stroškov in procesa nabave. Vabimo vas , da se pridružite optimizaciji nabave pisarniškega materiala.

    Arhiv: Nepovratna sredstva za sejemske nastope v tujini

    Javna agencija SPIRIT Slovenija je objavila dva javna razpisa preko katerega bo sofinancirala stroške najema razstavnega prostora, postavitve in ureditve razstavnega prostora, stroške tehničnih priključkov, upravljanja razstavnega prostora ter sejemske opreme. Predmet javnega razpisa je sofinanciranje upravičenih stroškov individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini, ki so jih podjetja izvedla v obdobju med 1.1.2017 in 31.5.2017. Razpis je odprt do vključno 5.6.2017. Predmet drugega javnega razpisa pa je sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2017 in velja za operacije, ki se še niso zaključile pred 1. 6. 2017 oziroma pred oddajo vloge, so bile pa zaključene do konca leta 2017. Rok za oddajo vlog je ­­­­13. 6. 2017.

    Arhiv: Umetnost organizacije - od brezglavega skakalca do švicarske ure

    Delavnica Umetnost organizacije - od brezglavega skakalca do švicarske ure je namenjena podjetnikom in vodjem, ki bi radi prerasli klasično podjetniško delovanje po načelu »brezglavega gašenja požarov.« Pridobljeno znanje vam bo omogočilo narediti kakovosten korak naprej na področju organizacije dela. Na delavnici boste dobili odgovore na naslednja vprašanja: kaj in zakaj sploh delam, kako dvigniti nivo svoje energije, kako vzdrževati dobre odnose na delu ter kako se čim bolje organizirati.

    Arhivi