Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: Zbiramo predloge za podelitev priznanja Pomladni veter 2020

    Tudi v letošnjem letu, bomo v okviru 7. konference za mala in srednje velika podjetja, podelili priznanje "Pomladni veter". Priznanje "Pomladni veter" bo GZS-Podjetniško trgovska zbornica že sedmo leto zapored podelila ustanovi, organizaciji, družbi ali posamezniku, ki je po mnenju članov GZS ali združenj, sekcij, zbornic znotraj GZS, največ prispeval pri spodbujanju podjetništva in zdravega podjetniškega okolja v Sloveniji. Priznanje lahko prejmejo posamezniki, podjetniki in podjetja ter druge osebe javnega in zasebnega prava za svoj prispevek k razvoju podjetništva (zbornice, združenja, podjetniški inkubatorji, tehnološki parki, grozdi, javne agencije, lokalne skupnosti idr.).

    Arhiv: Sprememba Javnega poziva Vavčer za dvig digitalnih kompetenc

    Slovenski podjetniški sklad objavlja spremembo vsebine Javnega poziva Vavčer za dvig digitalnih kompetenc objavljenega v Uradnem listu RS, št. 54/19 z dne 6. 9. 2019 in spremembe v Uradnem listu RS, št. 58/19 z dne 27. 9. 2019.

    Arhiv: Sprememba Javnega poziva Vavčer za pripravo digitalne strategije

    Slovenski podjetniški sklad objavlja spremembo vsebine Javnega poziva Vavčer za pripravo digitalne strategije, objavljenega v Uradnem listu RS, št. 22/19 z dne 5. 4. 2019 in spremembe v Uradnem listu RS, št. 54/19 z dne 6. 9. 2019.

    Arhiv: Sprememba javnega razpisa - Spodbude za digitalno transformacijo MSP

    Javni sklad Republike Slovenije za podjetništvo objavlja spremembo vsebine javnega razpisa Javnega sklada Republike Slovenije za podjetništvo, z oznako P4D 2019-2023 - Spodbude za digitalno transformacijo MSP, ki je bil objavljen v Uradnem listu RS, št. 62 z dne 18. 10. 2019, Ob-3222/19.

    Arhiv: Spodbude za digitalno transformacijo MSP

    V okviru Slovenskega podjetniškega sklada je objavljen razpis za spodbude za digitalno transformacijo MSP!

    Arhiv: Srečno 2020!

    Arhiv: Srečno 2020!

    Arhiv: Anketa: Informacijska pripravljenost za potrebe vpeljave digitalizacije

    Digitalna transformacija, je pogoj za večjo učinkovitost, inovativnost, zmanjšanje napak, večjo produktivnost, povečanje prodaje ter predvsem hitrejšo zmožnost prilagajanja novim izzivom in poslovnim modelom

    Arhiv: Prenova IUCAB B2B platforme za registrirane IUCAB trgovske agente

    IUCAB bo prenovil B2B SPLETNO PLATFORMO namenjeno trgovskim agentom.

    Arhiv: Ponovna vzpostavitev portala WEgate - portala za žensko podjetništvo

    Arhiv: Ponovna vzpostavitev portala WEgate - portala za žensko podjetništvo

    Evropska komisija je sporočila, da je Evropska konfederacija za mala podjetja (ESBA) dobila pogodbo za ponovno oživitev portala WEgate - portala Evropske komisije za žensko podjetništvo.

    Arhivi