Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: Oddajte potrebe po kadrovskih štipendistih

    Vsi delodajalci, ki želijo dijakom oziroma študentom podeliti kadrovsko štipendijo s šolskim/študijskim letom 2019/2020 so dolžni, v skladu s 112. členom ZŠtip-1, podati prijavo potreb po kadrovskih štipendistih za šolsko/študijsko leto 2019/2020. Potrebe po kadrovskih štipendistih delodajalci oddajo preko spletne strani sklada www.sklad-kadri.si. Delodajalci, ki nameravajo sofinanciranje kadrovskih štipendij uveljavljati pri regionalnih razvojnih agencijah (RRA), lahko svoje potrebe prijavijo na spletnem obrazcu posameznega RRA. V takih primerih bo potrebe delodajalca skladu, v imenu delodajalcev, opravila RRA. Rok za oddajo potreb je do vključno 31. januarja 2019.

    Arhiv: Voščilo

    Arhiv: Voščilo

    Ob božičnih praznikih Vam želimo veliko prijetnih uric, v novem letu pa zdravja, sreče ter uspeha. Srčno se zahvaljujemo za Vaše zaupanje in uspešno sodelovanje. Kolektiv PTZ

    Arhiv: Sklep o določitvi članarine GZS za leto 2019

    Na zadnji letošnji seji Skupščine GZS, so člani z ministrom za izobraževanje, znanost in šport dr. Jernejem Pikalom razpravljali o strategijah in ukrepih na področju izobraževanja kot odgovor na kadrovsko vrzel, pa tudi o raziskovalno-razvojni in inovacijski dejavnosti. Sprejela je tudi Plan dela GZS za leto 2019 ter Sklep o določitvi članarine GZS za leto 2019, ki so jo za združenja oz. zbornice določili njihovi Upravni odbori, za skupne naloge GZS pa Upravni odbor GZS.

    Arhivi