Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: Spodbujanje procesnih izboljšav podjetij v letu 2016 in 2017

    Javna agencija SPIRIT Slovenija je objavila javni razpis za za spodbujanje procesnih izboljšav podjetij v letu 2016 in 2017 »Procesni vavčer 2016/2017« (PVAV 16/17). Na podlagi razpisa bo izvedeno sofinanciranje stroškov svetovalnih storitev, ki jih podjetjem zagotovijo zunanji izvajalci v zvezi z uvajanjem izboljšav poslovnih procesov v podjetjih. Roki za oddajo vlog so: rok: 10.11.2016, rok: 8.12.2016 rok: 11.1.2017, rok: 15.2.2017.

    Arhiv: Proizvajate butične izdelke in jih želite postaviti na police večje trgovske verige?

    V Lidlu Slovenija so zasnovali projekt Lidlova Lojtr’ca domačih, s katerim odpirajo vrata in vabijo k sodelovanju vse manjše slovenske butične proizvajalce tako prehranskih kot ostalih izdelkov. Razpis malim podjetnikom na enostaven način omogoča predstavitev ter začetek sodelovanja. S sodelovanjem v projektu si lahko omogočite prepoznavnost na domačem trgu, pomembne izkušnje in možnosti za vstop na mednarodni trg. Vse manjše, butične slovenske proizvajalce, ki si želite svoj posel razširiti in svoje izdelke postaviti na prodajne police Lidla vabijo, da se v času od 10. oktobra do 11. novembra 2016 javite na njihov razpis.

    Arhiv: Pridobite podlago za poslovni plan

    Vabimo vas k sodelovanju pri anketi GOSPODARSKA PRIČAKOVANJA 2016-2017, s katerim boste pridobili poročilo o pričakovanih trendih v slovenskem gospodarstvu. To vam lahko služi kot podlaga za vaš poslovni plan za naslednje leto. Anketa je vključena v mednarodno poročilo Eurochambres, ki vam ga bomo po izidu prav tako poslali. Tam so navedena pričakovanja gospodarstvenikov z evropskih trgov. V kolikor boste odgovorili do 12.10.2016, vas bomo nagradili še z brezplačnim elektronskim izvodom Tekočih ekonomskih gibanj, mesečnika Analitike GZS, ki je namenjen poglobljeni analizi trendom v domačem in tujem gospodarstvu, surovin, obrestnih mer in glavnih dejavnosti.

    Arhivi