Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Dvig minimalne plače in najnižje urne postavke za študentsko delo v 2022

  V Uradnem listu Republike Slovenije je bila 12.1.2022 objavljena nova višina minimalne plače, ki od 1. januarja 2022 zanaša 1074,43 evra bruto. V kratkem bo v Uradnem listu Republike Slovenije objavljena tudi Odredba o uskladitvi najnižje bruto urne postavke za opravljeno uro začasnih in občasnih del, ki je vezana na višino minimalne plače. Najnižja bruto urna postavka za opravljeno uro začasnih in občasnih del dijakov in študentov bo tako po dnevu objave v Uradnem listu Republike Slovenije znašala 6,17 evra.

  Arhiv: Dubaj z obiskom Expo razstave

  V organizaciji turistične agencije Palma vas vabimo, da se nam pridružite na obisku razstave Expo Dubaj, v terminu 27.03.-01.04.2022.

  Arhiv: Zbiramo predloge za podelitev priznanja Pomladni veter

  Vabimo vas, da predlagate posameznika, podjetnika, podjetje ali druge osebe javnega in zasebnega prava, za katerega menite, da so največ prispevali k spodbujanju podjetništva in zdravega podjetniškega okolja v Sloveniji. Želimo, da priznanje "Pomladni veter" prejme tisti, ki je vidno prispeval k širjenju in spodbujanju podjetniškega duha, zdravega podjetniškega okolja, promociji dobrih podjetniških praks, družbene odgovornosti ter izvedel druge aktivnosti, ki prispevajo k pospeševanju podjetništva. Priznanje Pomladni veter bo Podjetniško trgovska zbornica podelila na 9. konferenci za mikro mala in srednja podjetja.

  Arhivi