Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: Prvi mednarodni sejem sodobne medicine MEDICAL

    Poskrbimo za zdravje na sejmu sodobne medicine MEDICAL! Prvi mednarodni sejem sodobne medicine MEDICAL organizira Pomurski sejem od 14. do 16. aprila 2016 v Gornji Radgoni v sodelovanju z Združenjem proizvajalcev in distributerjev medicinskih pripomočkov, ki deluje v okviru GZS Podjetniško trgovske zbornice. Sejem bo povezal nosilce medicinskega napredka, zdravstveno osebje, bolnike in vse, ki skrbite za svoje zdravje in zdravje sočloveka. Predstavljal bo sodobne pripomočke in načine za odkrivanje, zdravljenje in lajšanje bolezni. Ozaveščal bo o pravicah in možnostih, ki izhajajo iz zdravstvenega zavarovanja. Ponudil bo uporabne delavnice in zanimive strokovne posvete.

    Arhiv: MOŽNOSTI FINANCIRANJA MSP V LETU 2016

    V okviru 3. konference MSP bodo predstavljeni mednarodni razpisi, domači finančni viri ter različne finančne spodbude. Rdeča nit konference sicer, je prilagajanje razmeram evropskega trga. Vabimo vas, da od priznanih strokovnjakov pridobite informacije o možnostih za financiranje vaših podjetniških projektov.

    Arhiv: Poziv k posredovanju predlogov za podelitev priznanja Pomladni veter 2016

    Priznanje "Pomladni veter" bo letos že tretje leto zapored GZS-Podjetniško trgovska zbornica podelila ustanovi, organizaciji, družbi ali posamezniku, ki je po mnenju članov GZS največ prispeval k spodbujanju podjetništva in zdravega podjetniškega okolja v Sloveniji. Priznanje lahko prejmejo posamezniki, podjetniki in podjetja ter druge osebe javnega in zasebnega prava za svoj prispevek k razvoju podjetništva (zbornice, združenja, podjetniški inkubatorji, tehnološki parki, grozdi, javne agencije, lokalne skupnosti idr.).

    Arhiv: 3. konferenca za mala in srednja podjetja

    Arhivi