Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Poziv za predloge v zvezi s predlaganimi spremembami Zakona o davčnem postopku

  Ministrstvo za finance je v javno obravnavo posredovalo Predlog zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o davčnem postopku, s katerim naj bi se odpravile številne administrativne ovire v davčnem postopku. Spremembe se nanašajo na: odpravo administrativnih ovir za davčne zavezance, določitev dodatnih možnosti, ki davčnemu zavezancu omogočajo lažje plačilo davčnega dolga, spremembe višine obresti za odlog in obročno plačilo davka, prepozno predložitev davčne napovedi in davčnega obračuna, predložitev davčnega obračuna na podlagi samoprijave, v primeru, ko davčni organ v postopku davčnega nadzora ugotovi davčno obveznost, davčni inšpekcijski nadzor, davčno izvršbo. Če imate v zvezi s predlaganimi spremembami Zakona o davčnem postopku dodatne pripombe/predloge, vas vabimo, da jih najkasneje do 22.6.2016 pošljete na naslov: igor.knez@gzs.si.

  Arhiv: Testna novica

  Arhiv: Testna novica

  Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij je podelila zlata priznanja za odlično kakovost kruha, pekovskega in finega pekovskega peciva, keksov, testenin in svežih slaščic.

  Arhiv: Nove omejitve za male kurilne naprave, ki se dajejo na trg

  V javni obravnavi je osnutek uredbe o spremembah in dopolnitvah Uredbe o emisiji snovi v zrak iz malih in srednjih kurilnih naprav. Če imate v zvezi s predlagano spremembo uredbe pripombe, jih pošljite najkasneje do 17.5.2016

  Arhivi