Zapri

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: »Novi trendi in dobra praksa uporabe aktivnih varnostnih sistemov na področju preprečevanja vlomov, ropov in vandalizma«

  Institut ICS vabi člane GZS PTZ na nacionalni strokovni posvet z naslovom »Novi trendi in dobre prakse aktivnih varnostnih sistemov na področju preprečevanja vlomov, ropov in vandalizma«, ki se bo zgodil v torek 4. junija 2013 z začetkom ob 9.00 uri v konferenčni dvorani M hotela v Ljubljani. Dogodek bo izveden v organizaciji Instituta za korporativne varnostne študije, ICS-Ljubljana in SE European Corporate Security Association (SECSA). Udeležba na posvetu je brezplačna.

  Nacionalni posvet bo prvenstveno namenjen dvigovanju družbenega zavedanja o pomenu uporabe določenih varnostnih rešitev s pomočjo aktivnih tehničnih sistemov, ki bistveno zmanjšujejo ogroženost pred roparskimi napadi, vlomi in vandalizmom. V tem okviru bo posebna pozornost namenjena novim rešitvam in dobri praksi na področju naprednih sistemov generatorjev varnostne megle.

  Več informacij o programu, prijavi in lokaciji dobite v prilogi oziroma na spletni strani Inštituta za korporativne varnostne študije www.ics-institut.com.Za vsa dodatna vprašanja nas lahko pokličete (031 312 819) ali pošljete e-pošto (info@ics-institut.si).

  Več o posvetu, preberite TUKAJ.


  Pripeti dokumenti

  Fotogalerija

   

  Arhivi