Zapri

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Slovensko podjetje Pirnar, prejelo prestižno nagrado Red Dot Design Award za najsodobnejša vrata na svetu

  Eno najinovativnejših slovenskih podjetij, ki se je v svetu že pred leti uveljavilo kot eno izmed najboljših na področju dizajna in izdelave prestižnih vhodnih vrat, je s svojo najnovejšo inovacijo, vhodno steno Theatrica, znova preseglo vsa pričakovanja kupcev in stroke. Že v prvih treh mesecih, odkar je Pirnar na trg postavil prva popolnoma samodejna, brezdotična vhodna vrata na svetu, je osvojil vse najpomembnejše mednarodne nagrade za dizajn in inovacije, ter znova dokazal, da je nesporna številka ena na svojem področju.

  Vhodna vrata, ki vas prepoznajo

  Ko se združijo dovršenost dizajna, izjemne rokodelske mojstrovine in najsodobnejša prestižna tehnologija, nastane absolutna popolnost, kakršna je vhodna stena Theatrica. Ne gre le za največjo svetovno inovacijo na področju vhodnih vrat, temveč preprosto za dih jemajoči presežek na področju proizvodnje vhodnih vrat. Prva v celoti personalizirana vhodna stena, ki vas prepozna in se odpre samo vam, brez iskanja ključev, brez vpisovanja kod, popolnoma brez dotika. Najsodobnejši sistem za prepoznavanje obraza na svetu popolnoma samodejno, tiho in nežno odpre vrata samo vam, počaka, da vstopite in jih nato za vami prav tako samodejno in nežno zapre. Nobenih potezal, nobenega dotika. Dovolj je že, da Theatrico samo pogledate. Poleg tega, da je to absolutno najnaprednejši in najenostavnejši način vstopanja v vaš dom, je verjetno tudi najvarnejši sistem zaklepanja, kar trenutno obstaja. 

  Theatrica spreminja koncept vhodnih vrat, kot jih poznamo

  Da je Theatrica resnično osupljiva pa ne dokazujejo le občudujoči obrazi vseh, ki si jo že imeli priložnost ogledati na katerem od letošnjih mednarodnih sejmov, na katerih je bil Pirnar prisoten s svojim razstavnim prostorom, pač pa tudi dejstvo, da je v le nekaj mesecih, odkar so jo predstavili svetu, osvojila praktično vse najpomembnejše nagrade letošnjega leta. Dokaz o njeni dih jemajoči dovršenosti je najprej dejstvo, da je že v začetku letošnjega leta osvojila prestižno nagrado GERMAN DESIGN AWARD WINNER 2019, tej pa je nedavno sledila še ena izmed najpomembnejših nagrad v svetu dizajna, Red Dot Design Award, kjer je v kategoriji oblikovanja izdelkov prejela nagrado Honourable Mention 2019, ki so je deležne le posebej impresivne oblikovalske rešitve, ki s svojo zasnovo in dizajnom ter občutkom za detajl navdušijo sodnike. Prejeti takšno nagrado v elitni svetovni konkurenci je za vsako podjetje velika čast in velik dosežek, ki Pirnarju uspeva znova in znova.

  Pirnarjeva Theatrica svoj edinstveni pečat lahko da tudi vašemu domu. Ne zadovoljite se s povprečnostjo, privoščite si najvišjo mero prestiža, maksimalno udobje in neprekosljivo varnost, kakršno lahko ponudi samo Pirnar. Premierno si jo lahko ogledate v njihovem salonu na Bravničarjevi ulici 20 v Ljubljani.

   

  Več o Theatrici: www.pirnar.si/theatrica.

  Fotogalerija

   

  Arhivi