Zapri

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Sodelovanje med banko Sberbank in fintechom mBills

  Želite tudi vi preprosto in ugodno rešitev, ki vam bo omogočala ugodno in enostavnejše plačevanje z mobilnim telefonom?     

  Hitro razvijajoče se podjetje MBILLS d.o.o.  v zadnjem času pospešeno širi mrežo prodajnih mest, kjer je mogoče plačevati s telefonom, ter razvija nove možnosti plačevanja. Banka Sberbank d. d.  je v mBills videla priložnost, da svojim komitentom ponudi napredno bančno izkušnjo in jim olajša plačevanje. Sodelovanje med MBILLS in banko Sberbank je primer prvega sodelovanja med slovenskim fintechom in banko pri nas.

  Kaj povezovanje s fintechom mBills prinaša komitentom banke Sberbank?

  Banka Sberbank je v razvoju novih možnosti plačevanja prepoznala mBills kot idealnega partnerja s široko mrežo prodajnih mest, s katerim lahko ponudi svojim komitentom napredno bančno izkušnjo in lažje plačevanje. Uporabniku je tako omogočeno plačevanje  storitvenih dejavnosti, mesečnih položnic, e-računov, plačevanje na spletu ter mobilnih aplikacijah.

  In kakšno prednost imajo komitenti banke Sberbank? Doslej so si morali uporabniki mobilne denarnice mBills le-to najprej napolniti, nato pa so porabljali sredstva iz nje z mobilnim telefonom (plačevanje položnic, nakazovanje drugim osebam, ...) ali s kartico mBills Mastercard® (predvsem za plačevanje na prodajnih mestih, na spletu in v tujini). Zdaj lahko mobilno denarnico povežejo s svojim bančnim računom pri Sberbank ter za plačevanje z mBills porabljajo sredstva, ki jih imajo na svojem bančnem računu.

  Komitenti Sberbank lahko z mBills 24 ur na dan nakazujejo sredstva drugim uporabnikom, tudi tistim, ki niso komitenti banke Sberbank d. d. Pri takšnem nakazilu jim ni potrebno vpisovati podatkov o transakcijskem računu ali drugih osebnih podatkov prejemnika. Prejemnik denar dobi takoj, neodvisno od bančnih urnikov. Neposredno z bančnega računa lahko plačujejo tudi v vseh situacijah, kjer je omogočeno plačilo z mBills. Plačujejo lahko v gostinstvu, storitvenih dejavnostih in na prodajnih mestih, nakupujejo izdelke na prodajnih avtomatih, plačujejo mesečne položnice in e-račune, plačujejo na spletu in v mobilnih aplikacijah ter nakupujejo vstopnice za dogodke.

  Nenazadnje pa je aplikacijo mBills mogoče uporabljati kot POS terminal. To pomeni, da vaš mobilni telefon hitro spremenimo v učinkovito napravo za izvajanje plačil nakupa produktov ali storitev. Več informacij boste našli na https://www.mbills.si/mbills-pos/.

   Vsi zainteresirani lahko več informacij pridobijo na spletni strani https://www.sberbank.si/sberbank-mbills.  Fotogalerija

   

  Arhivi