Zapri

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Podelitev Jubilejnih priznanj - UO PTZ - 15. december2020

  Predsednik UO PTZ  mag. Brane Lotrič izpostavi, da je v našem krogu vse več podjetij s podjetniško tradicijo. Preteklih znanj in izkušenj se včasih premalo zavedamo, predstavlja pa zelo dobro izhodišče za naprej.  

  Direktorica PTZ  mag. Vida Kožar izrazi obžalovanje, da zaradi okoliščin ni mogoče izvesti podelitve jubilejnih priznanj v živo. 

  Podpredsednik UO PTZ g. Prijon izpostavi, da je posebna čast podeliti jubilejna priznanja podjetjem, ki praznujejo jubilej svojega delovanja. Izpostavi misel kako drevesa delujejo v bratstvu. Podjetja, ki praznujejo jubilej, lahko prepoznamo kot močne stebre, ki delujejo v bratstvu gospodarstva znotraj PTZ-ja.

  Za 20 let delovanja čestita podjetju BTL marketing d.o.o., za 30 let uspešnega dela podjetjem: AJM d.o.o.; B&B d.o.o.; Fama d.o.o.; Geaprodukt d.o.o.; GEA College d.d.; Prometej d.o.o. in Tosama Bela štacunca. Jubilantom čestita v imenu UO PTZ in se jim zahvali, ker pomagajo ustvarjati našo prihodnost.

  Posebno priznanje na področju marketinških aktivnosti v letu 2020 podeli podjetju BTL marketing d.o.o za marketinško podporo PTZ v letu 2020.

  Fotogalerija

   

  Arhivi