Zapri

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Srečanje slovenskih in čeških podjetij

  Radi bi vas obvestili o projektu krepitve češko-slovenskih poslovnih povezav na področju živilske industrije in kmetijstva.

  Glavni namen projekta je organizirati skupno srečanje, kjer bodo slovenska in češka podjetja lahko predstavila svoje predloge za poslovno sodelovanje.

  Vabimo vas na delavnico, ki bo potekala 10. marca 2010 ob 10.00 v prostorih Veleposlaništva Češke republike, na Riharjevi 1 v Ljubljani. Osrednji del delavnice bodo individualna poslovna srečanja med slovenskimi in češkimi podjetji.

  Prepričani smo, da boste s svojo udeležbo lahko veliko prispevali k uspešni izvedbi delavnice.

  Veleposlaništvo Češke republike pripravlja delavnico v sodelovanju s slovenskimi in češkimi združenji, ki se aktivno ukvarjajo tudi z živilsko industrijo in kmetijstvom.

  V primeru, da bi želeli sodelovati na delavnici ali poglobiti slovensko češke poslovne povezave, prosimo pošljite izpolnjeno prijavnico najkasneje do 25. februarja 2010. V priponki se nahaja tudi seznam podjetij, ki jih zanima sodelovanje s Slovenijo (tabela A – podjetja, ki se bodo udeležila delavnice, tabela B – podjetja, ki se delavnice ne bodo udeležila, a so zainteresirana za sodelovanje ).

  Ponujamo vam tudi naše podatkovne baze, preko katerih lahko poiščete poslovne partnerje na češkem tržišču. V tem primeru vas prosimo, da nam vaše povpraševanje pošljete na naše veleposlaništvo.

  Kontaktni podatki:

  Gospod Michal Černík, Vodja gospodarskega oddelka na Veleposlaništvu Češke republike v Ljubljani.

  T: 01-4202450, F: 01-2839259, E-naslov: michal_cernik@mzv.cz


  Pripeti dokumenti

  Fotogalerija

   

  Arhivi