Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij

Novice


Arhiv: Festival Po primorsko

Kulinarično doživetje Po primorsko se že peto leto zapored vrača v mestno središče Ljubljane. Tokrat se srečamo na Pogačarjevem trgu, kjer bo v sredo, 11. septembra, med 11. in 16. uro zadišalo po primorskih jedeh in vinu. Razvajajte svoje brbončice z brezplačnimi degustacijami primorskih jedi in vin, ki jih bo mogoče tudi kupiti. Vse skupaj bomo začinili še z dobro primorsko glasbo in veliko dobre volje. Vljudno vabljeni!

Arhiv: Vidiki konkurenčnega prava in javnega naročanja

v ponedeljek, 9. septembra 2019 bo ob 9. uri potekal dogodek z naslovom »Vidiki konkurenčnega prava in javnega naročanja«.

Arhiv: ZKŽP na sejmu AGRA

ZKŽP na sejmu AGRA 57. Mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA je potekal med 24-29. avgustom 2019 v Gornji Radgoni.

Arhiv: Sadjarski posvet na sejmu AGRA 2019

Arhiv: Vabilo na sejem "WARSAW FOOD EXPO"

V času od 12. – 14. Septembra 2019, bo v Varšavi potekal mednarodni sejem prehrane, pod imenom "WARSAW FOOD EXPO". Gre za enega največjih sejmov na področju prehrane na Poljskem in obenem odlična poslovna priložnost za podjetja kmetijske in živilske panoge.

Arhiv: Smernice za mikrobiološko varnost živil, ki so namenjena končnemu potrošniku

NLZOH, Center za mikrobiološke analize živil, vod in drugih vzorcev okolja in NVI, Veterinarska fakulteta, Univerza v Ljubljani sta v sodelovanju z Zvezo potrošnikov Slovenije pripravila posodobljene Smernice za mikrobiološko varnost živil, ki so namenjena končnemu potrošniku.

Arhiv: EIT FOOD GOVERNMENT EXECUTIVE ACADEMY

Vabljeni, da se udeležite edinstvenega dogodka »EIT Food Government Executive Academy«, ki v organizaciji EIT Food že drugo leto zapored združuje vladne predstavnike, deležnike na področju pametne specializacije, raziskovalce ter predstavnike univerz in evropskih institucij iz 15 držav območja RIS: Hrvaške, Češke, Estonije, Grčije, Madžarske, Italije, Latvije, Litve, Poljske, Portugalske, Romunije, Slovaške, Slovenije, Španije in Turčije. KDAJ? 23.-25. oktober 2019 KJE? Varšava, Poljska

Arhiv: 57. mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA

Arhiv: Mladi upi rušili rekorde in navdušili na tekmovanjih inovacij v agroživilskem sektorju

Ljubljana, 20. junij 2019 – Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij pri Gospodarski zbornici Slovenije (GZS-ZKŽP) je na slovesni prireditvi podelila nagrade najboljšim ekipam tekmovanja Ecotrophelia Slovenija 2019. Na letošnjem, že 11. tekmovanju, ki je potekalo 11. junija, se je pomerilo rekordno število študentov in ekip. Zmagala je ekipa študentov z izdelkom KEFYA – kefirjevimi namazi s hrustljavo zelenjavo.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.