5. februar 2021: Sporočilo za medije - 21. senzorično ocenjevanje kruha, pekovskega peciva, finega pekovskega peciva, keksov, testenin in svežih slaščic v hladni verigi
19. januar 2021: Sporočilo za medije - Živila izboljšane hranilne sestave do sedaj še bolj vidna na trgovskih policah
5. november 2020: Sporočilo za medije - EntreComp delavnica
20. oktober 2020: Sporočilo za medije - Zmagovalci natečaja za inovacije na področju Mediteranske prehrane
16. oktober 2020: Sporočilo za medije - Kampanja Odloči se za
16. oktober 2020: Sporočilo za medije - Svetovni dan hrane
29. september 2020: Sporočilo za javnost ob podpisu Izjave o zmanjševanju izgub in odpadne hrane.
10. julij 2020: Sporočilo za medije- Žitna veriga
23. junij 2020: Sporočilo za medije- Ecotrophelia Slovenija 2020: Mladim podjetniških idej ne primanjkuje
7. maj 2020: Sporočilo za javnost kampanje Slovensko mleko nas povezuje, ki jo največje slovenske mlekarne in trgovci organizirajo ob mesecu slovenskega mleka.
5. maj 2020: Sporočilo za medije - Kampanja #Zakakovostenjsiprobiotik
16. oktober 2019: Slovenski sektor pekarstva se pridružuje projektu "Zaveza odgovornosti"; do leta 2022 za 5 % manj dodane soli v slovenskem kruhu
21. junij 2019: Mladi upi rušili rekorde in navdušili na tekmovanjih inovacij v agroživilskem sektorju
12.junij 2019: 11. Ecotrophelia Slovenija - mladi znova pokazali svoj inovacijski potencial
5.junij 2019: SRIP HRANA in SRIP TURIZEM podpisala memorandum o sodelovanju
21. maj 2019: Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij pri GZS z novim Upravnim odborom
februar 2020: Entrecompfood -Privabljanje mladih v ključni evropski industrijski sektor s pomočjo okvirja podjetnostne kompetence Entrecompfood
29. januar 2019: Zlata priznanja za odlične pekovske izdelke
18. december 2018: Hrana, prehrana in potrošnik iz vidika živilskopredelovlane industrije
11. december 2018: Zaveza odgovornosti - projekt, ki se uspešno širi tudi na druge sektorje
november 2018: Potenciali biogospodarstva v alpskem prostoru vzdolž verig vednosti rastlinskih izvlečkov in živil - začetek projekta Alpbioeco
18. oktober: Žitna konference 2018 - prihodnji izzivi slovenskega žitnega sektorja
16. oktober: Jubilejna 10. Ecotrophelia - dokaz, da inovacije slonijo na mladih
16.oktober: Kompetentni kadri za večjo konkurenčnost slovenskega agroživilstva
18. september: Sektor prehranskih dopolnil se je združil
14. september: Po primorsko - kulinarično doživetje v središču slovenske prestolnice
30. avgust: Posvet o javnih naročilih za javne zavode
29. avgust 2018: Prašičerejci podpisali dogovor o sodelovanju
29. avgust: Kompetentni kadri in aplikativni projekti za večjo konkurenčnost slovenskega agroživilstva
28. avgust: Sadjarski posvet na sejmu AGRA
26.avgust: Podpis protokola o sodelovanju med kmetijskimi podjetji in mladimi kmeti
28. junij 2018: Jubilejna 10. Ecotrophelia Slovenija izžareva inovacijski potencial mladih
28. junij 2018: 18. Vrh kmetijskih in živilskih podjetij - uspeh smo ljudje
11. junij 2018: Poslovanje kmetijskih in živilskih podjetij v letu 2017
16. april 2018: Na GZS je potekal seminar s področja izboljšanja sestave živil
1. februar 2018: Ocenjevanje odličnih pekovskih izdelkov postalo polnoletno
17. november 2017: Mlečnopredelovalni sektor predstavil svoje zaveze odgovornosti
13. september 2017: Inovacije študentov Ecotrophelia ponovno pritegnile pozornost občinstva