Ljubljana, 23. november 2020 – Izšla je deveta številka e-novičnika projekta AlpBioEco iz programa Interreg Alpine Space.
Inovativnost tako na področju izdelkov kot embalaže in delovnih procesov igra pomembno vlogo tudi v živilskopredelovalni industriji. Podjetja se na potrebe aktivno odzivajo na vseh področjih.
S sistemi za sledljivost do boljšega nadzora nad stroški, hitrejše odzivnosti, zmanjšanja napak, reklamacij in sledljivosti posameznega izdelka skozi vso preskrbovalno verigo. Sledljivost vpliva tudi na potrošnika.
Največjih 50 družb v živilskopredelovalni industriji v letu 2019
Objava
Ljubljana, 21. oktober 2020 – Vabimo vas na spletno predstavitev promocijske kampanje za sadje v shemi »izbrana kakovost Slovenija«, ki bo v četrtek 22. oktobra ob 10. uri.
Aktualno!
Vsebina dokumenta
Ljubljana, 16. oktober 2020 – Na svetovni dan hrane na GZS-Zbornici kmetijskih in živilskih podjetij pričenjamo kampanjo »ODLOČI SE ZA«. Gre za predstavitev pomembnih aktivnosti slovenske živilskopredelovalne industrije na področju izboljšanja sestave živil. Pomemben rezultat našega dela je tudi druga izdaja Kataloga živil izboljšane sestave, kjer je predstavljena ponudba teh izdelkov.
Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.