Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij

Novice


Arhiv: RAZPIS: 2. senzorično ocenjevanje piva

GZS-Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij (ZKŽP) v sodelovanju z Inštitutom za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije v okviru aktivnosti strateškega razvojno-inovacijskega partnerstva SRIP HRANA razpisuje 2. senzorično ocenjevanje piva.

Arhiv: Poročilo: »Analiza ravnanja z embalažo pijač: Analiza ravnanja s plastenkami pijač in vračljivo povratno embalažo«

Združenje industrije pijač pri GZS-Zbornici kmetijskih in živilskih podjetij je v sodelovanju z zunanjo strokovnjakinjo že drugič pripravilo poročilo, v katerem analizirajo podatke o ravnanju s plastenkami pijač za leto 2020. Hkrati je metodologija v novem poročilu nadgrajena še z zbiranjem podatkov o uporabi vračljive prodajne embalaže za pijače.

Arhiv: Gospodarska delegacija na EXPO 2020

Na poslovnem forumu »Slovenia – The Green Table of Europe« se je predstavila slovenska živilsko predelovalna industrija in podjetja s svojimi proizvodi.

Arhiv: ODLIČNI PEKOVSKI IZDELKI 2022

Ljubljana, 4. 2. 2022 – Nagrajenih je vse več izdelkov iz kategorije pekovskih izdelkov, ki vsebujejo bodisi polnozrnate sestavine, imajo nižjo vsebnost soli ali pa vsebujejo funkcionalne sestavine. Organizator ocenjevanja je GZS – Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij.

Arhiv: Kaj je Ecotrophelia in zakaj ne smeš manjkati?

Se želiš dokazati in izstopiti iz povprečja? Te zanima, kaj se dogaja na tekmovanju, ki se ga je do sedaj udeležilo že 220 študentov? Želiš postati 14. zmagovalec/ka in se zapisati na Ecotrophelia Slovenija wall of fame?

Arhiv: Voščilo

Vse dobro v letu 2022

Arhiv: Razpis ECOTROPHELIA SLOVENIJA 2022

Arhiv: RAZPIS: 22. senzorično ocenjevanje kruha, pekovskega peciva, finega pekovskega peciva, keksov, testenin in svežih slaščic v hladni verigi

GZS-Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij za leto 2022 razpisuje 22. senzorično ocenjevanje kruha, pekovskega peciva, finega pekovskega peciva, keksov, testenin in svežih slaščic v hladni verigi.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.