Zapri

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: SPLETNA TRŽNICA AMAZON - Kako začeti, kaj moram vedeti in razumeti, praktični primeri

  Arhiv: SPLETNA TRŽNICA AMAZON - Kako začeti, kaj moram vedeti in razumeti, praktični primeri

  Tema: SPLETNA TRŽNICA AMAZON - Kako začeti, kaj moram vedeti in razumeti, praktični primeri
  Predavatelj: Jernej Mežan, Matjaž Martini
  Datum: 19. novembra 2020 od 10.00 do 12.30

  Arhiv: Povzetki ključnih vsebin PKP5

  V Državnem zboru je bil sprejet ZAKON O ZAČASNIH UKREPIH ZAOMILITEV IN ODPRAVO POSLEDIC COVID-19 (ZZUOOP) ti. PKP5. V priloženem dokumentu je povzetek ključnih ukrepov, pomembnih za področje dela, ki ga je pripravila pravna služba GZS.

  Arhiv: Želite zastopati in tržiti proizvajalca lepotnih kozmetičnih preparatov?

  Bi želeli zastopati in tržiti znanega proizvajalca lepotilnih kozmetičnih preparatov? Britansko madžarsko podjetje, proizvajalec lepotilnih kozmetičnih izdelkov išče kontakte v Sloveniji za zastopanje in trženje njihovih izdelkov.

  Arhiv: Nova poslovna debetna kartica Mastercard

  Banka Sberbank predstavlja novo brezstično poslovno debetno kartico Mastercard® , ki omogoča hitro, varno in brezstično plačevanje po vsem svetu. Sprejeta je na več kot 53 milijonih prodajnih mest, omogoča pa vam tudi preprosto in varno spletno plačevanje. Je povsem nova generacija plačilnih kartic, ki izvirajo iz plačilne kartice Maestro.

  Arhiv: Analiza malega gospodarstva ter trgovskih družb

  Strokovna služba Analitike na GZS je pripravila analizo malega gospodarstva ter trgovskih družb za leto 2019. Malo gospodarstvo predstavlja dobro polovico prihodkov v slovenskem gospodarstvu, sem vključujemo tako samostojne podjetnike kot mikro, majhne, srednje družbe in zadruge, okoli 60 % celotne dodane vrednosti in 70 % vseh zaposlenih v tržnem sektorju, brez upoštevanja sektorja države.

  Arhiv: Izzivi motivacije zaposlenih v času negotovosti

  Arhiv: Izzivi motivacije zaposlenih v času negotovosti

  Dogodek je bil izveden: 24. 9. 2020
  Predavateljica: Barbara Sarić

  Arhiv: Sezonski delavci iz Bosne v karanteni - hrana in življenjske potrebščine

  Ministrstvo za zdravje opozarja, delodajalce, ki delavce povabijo na delo v Slovenijo, da je potrebno v času, ko ti prestajajo karanteno poskrbeti tudi za hrano in nujne življenjske potrebščine.

  Arhiv: Trgovine ponovno odprle svoja vrata ob nedeljah, v Združenju malih trgovcev to podpiramo

  S spremembo Odloka o omejitvah ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v RS, ki jo je sprejela Vlada RS na svoji redni seji 23. julija, se je sprostila tudi prodaja ob nedeljah. Kaj to pomeni za male trgovce in kakšno vlogo je v času, ko je prišla pobuda za dokončno zaprtje trgovin ob nedeljah imelo Združenje malih trgovcev Slovenije, ki deluje v okviru GZS Podjetniško trgovske zbornice? Člani Združenja malih trgovcev Slovenije, so svojo pobudo konec maja 2020 poslali na Vlado in poslanske skupine.

  Arhiv: Ustanovljeno novo Združenje zasebnih lekarn

  V Podjetniško trgovski zbornici pri Gospodarski zbornici Slovenije smo danes ustanovili Združenje zasebnih lekarn, neodvisno in strokovno združenje, ki bo povezovalo in združevalo zasebne lekarne s ciljem uresničevanja interesov znotraj njihove dejavnosti, povezovanja članov ter sooblikovanja in vplivanja na zakonodajo in politike lekarniške dejavnosti v Sloveniji.

  Arhiv: Kako premagati strah, in se spoprijateljiti s pritiski in pričakovanji?

  Arhiv: Kako premagati strah, in se spoprijateljiti s pritiski in pričakovanji?

  Tema: Kako premagati strah, in se spoprijateljiti s pritiski in pričakovanji?
  Predavatelj: Sara Isakovič

  Arhivi