Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Sodelovanje med banko Sberbank in fintechom mBills

  Želite tudi vi preprosto in ugodno rešitev, ki vam bo omogočala ugodno in enostavnejše plačevanje z mobilnim telefonom? Hitro razvijajoče se podjetje MBILLS d.o.o. v zadnjem času pospešeno širi mrežo prodajnih mest, kjer je mogoče plačevati s telefonom, ter razvija nove možnosti plačevanja. Banka Sberbank d. d. je v mBills videla priložnost, da svojim komitentom ponudi napredno bančno izkušnjo in jim olajša plačevanje. Sodelovanje med MBILLS in banko Sberbank je primer prvega sodelovanja med slovenskim fintechom in banko pri nas.

  Arhiv: Srečno 2021!

  Arhiv: Srečno 2021!

  Srečno 2021!

  Arhiv: Vabilo k sodelovanju gospodarskih subjektov in organizacij pri projektu predsedovanja RS Svetu EU v drugi polovici leta 2021

  Vabilo k sodelovanju gospodarskih subjektov in organizacij pri projektu predsedovanja Republike Slovenije Svetu Evropske Unije, ki bo v drugi polovici leta 2021.

  Arhiv: FURS je izdala odgovore na pogosta vprašanja v zvezi z ukrepi PKP6 na davčnem področju.

  FURS je izdala odgovore na pogosta vprašanja v zvezi z ukrepi PKP6 na davčnem področju

  Arhiv: Paketni poslovni računi za podjetnike in mikro podjetja

  V banki Sberbank so za podjetnike in mikro podjetja pripravili posebno ponudbo paketnih poslovnih računov, ki so prilagojeni mikro podjetjem s prihodki do 1 milijona evrov in vključujejo najpogostejše bančne storitve v tem segmentu. Paketni računi so zasnovani glede na različen obseg poslovanja. Ponudba je namenjena tudi novoustanovljenim podjetjem, ki so »mlajša« od 12 mesecev.

  Arhiv: Podjetniki, zavihajte rokave! V Sberbank banki imajo za mikro podjetja 10 mio EUR spodbud za lažje in boljše poslovanje

  V Sberbank banki se zavedajo pomena mikro in malih podjetij za slovensko gospodarstvo in zato stalno iščejo načine, da bi le-ta čim lažje pridobila potrebna finančna sredstva in seveda kasneje čim bolj uspešno poslovala ter tako prispevala k skupni gospodarski rasti. Prepričani so, da bo prav ta segment slovenskega gospodarstva tudi v prihodnje potreboval strokovno podporo. V okviru financiranja dejavnosti in razvoja poslovnim subjektom Sberbank banka nudi podjetnikom različne rešitve oz. oblike financiranja.

  Arhiv: Postopek pridobivanja potrdil o prestajanju karantene na domu

  Pojasnilo Ministrstva za zdravje v zvezi s postopkom pridobivanja potrdil o prestajanju karantene na domu.

  Arhiv: SPLETNA TRŽNICA AMAZON - Kako začeti, kaj moram vedeti in razumeti, praktični primeri

  Arhiv: SPLETNA TRŽNICA AMAZON - Kako začeti, kaj moram vedeti in razumeti, praktični primeri

  Tema: SPLETNA TRŽNICA AMAZON - Kako začeti, kaj moram vedeti in razumeti, praktični primeri
  Predavatelj: Jernej Mežan, Matjaž Martini
  Datum: 19. novembra 2020 od 10.00 do 12.30

  Arhivi