Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Vabilo k sodelovanju gospodarskih subjektov in organizacij pri projektu predsedovanja RS Svetu EU v drugi polovici leta 2021

  Vabilo k sodelovanju gospodarskih subjektov in organizacij pri projektu predsedovanja Republike Slovenije Svetu Evropske Unije, ki bo v drugi polovici leta 2021.

  Arhiv: FURS je izdala odgovore na pogosta vprašanja v zvezi z ukrepi PKP6 na davčnem področju.

  FURS je izdala odgovore na pogosta vprašanja v zvezi z ukrepi PKP6 na davčnem področju

  Arhiv: Paketni poslovni računi za podjetnike in mikro podjetja

  V banki Sberbank so za podjetnike in mikro podjetja pripravili posebno ponudbo paketnih poslovnih računov, ki so prilagojeni mikro podjetjem s prihodki do 1 milijona evrov in vključujejo najpogostejše bančne storitve v tem segmentu. Paketni računi so zasnovani glede na različen obseg poslovanja. Ponudba je namenjena tudi novoustanovljenim podjetjem, ki so »mlajša« od 12 mesecev.

  Arhiv: Podjetniki, zavihajte rokave! V Sberbank banki imajo za mikro podjetja 10 mio EUR spodbud za lažje in boljše poslovanje

  V Sberbank banki se zavedajo pomena mikro in malih podjetij za slovensko gospodarstvo in zato stalno iščejo načine, da bi le-ta čim lažje pridobila potrebna finančna sredstva in seveda kasneje čim bolj uspešno poslovala ter tako prispevala k skupni gospodarski rasti. Prepričani so, da bo prav ta segment slovenskega gospodarstva tudi v prihodnje potreboval strokovno podporo. V okviru financiranja dejavnosti in razvoja poslovnim subjektom Sberbank banka nudi podjetnikom različne rešitve oz. oblike financiranja.

  Arhiv: Postopek pridobivanja potrdil o prestajanju karantene na domu

  Pojasnilo Ministrstva za zdravje v zvezi s postopkom pridobivanja potrdil o prestajanju karantene na domu.

  Arhiv: SPLETNA TRŽNICA AMAZON - Kako začeti, kaj moram vedeti in razumeti, praktični primeri

  Arhiv: SPLETNA TRŽNICA AMAZON - Kako začeti, kaj moram vedeti in razumeti, praktični primeri

  Tema: SPLETNA TRŽNICA AMAZON - Kako začeti, kaj moram vedeti in razumeti, praktični primeri
  Predavatelj: Jernej Mežan, Matjaž Martini
  Datum: 19. novembra 2020 od 10.00 do 12.30

  Arhiv: Povzetki ključnih vsebin PKP5

  V Državnem zboru je bil sprejet ZAKON O ZAČASNIH UKREPIH ZAOMILITEV IN ODPRAVO POSLEDIC COVID-19 (ZZUOOP) ti. PKP5. V priloženem dokumentu je povzetek ključnih ukrepov, pomembnih za področje dela, ki ga je pripravila pravna služba GZS.

  Arhiv: Želite zastopati in tržiti proizvajalca lepotnih kozmetičnih preparatov?

  Bi želeli zastopati in tržiti znanega proizvajalca lepotilnih kozmetičnih preparatov? Britansko madžarsko podjetje, proizvajalec lepotilnih kozmetičnih izdelkov išče kontakte v Sloveniji za zastopanje in trženje njihovih izdelkov.

  Arhivi