Zapri

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Podpis Skupnega sporazuma o fotokopiranju avtorskih del pri opravljanju gospodarske dejavnosti v Sloveniji s kolektivno organizacijo SAZOR

  Podpis Skupnega sporazuma o fotokopiranju avtorskih del pri opravljanju gospodarske dejavnosti v Sloveniji s kolektivno organizacijo SAZOR

  Arhiv: Praznična seja U.O. PTZ, podelitev jubilejnih priznanj

  V torek, 14.12.2021 smo na praznični seji U.O. PTZ, podelili jubilejna priznanja za uspešno poslovanje podjetjema: BELIMED d.o.o., za 30 LET uspešnega poslovanja, KRIK AKSUM d.o.o., za 30 LET uspešnega poslovanja.

  Arhiv: 30 let- Kolektivne pogodbe med delaci in družbami drobnega gospodarstva

  LETOS OBELEŽUJEMO 30 LET KOLEKTIVNE POGODBE MED DELAVCI IN DRUŽBAMI DROBNEGA GOSPODARSTVA (KPDG) Oktobra 2010 sta Podjetniško-trgovska zbornica pri GZS in SODS po več kot desetih letih podpisala prenovljeno in posodobljeno kolektivno pogodbo med delavci in podjetji drobnega gospodarstva.

  Arhiv: Odgovor FURS glede prepovedi izplačila dobička zaradi koriščenja interventnih ukrepov v povezavi z ZUDDob

  Nekateri interventni ukrepi, kot na primer delno povračilo nadomestila plače za čakanje na domu, povračilo nadomestila za skrajšan delovni čas in sofinanciranje dviga minimalne plače, so določali, da je v primeru izplačila dobička, potrebno prejeta sredstva vračati.

  Arhiv: Srečno 2022!

  Naj prihodnost prinese nove izzive na poslovi poti v letu 2022!

  Arhiv: Predlogi GZS za dopolnitev novega protikoronskega zakona

  Na Gospodarski zbornici Slovenije smo zbrali predloge članov na predlog novega protikoronskega zakona in jih podali pristojnim v obravnavo.

  Arhiv: Zelena in digitalna preobrazba v središču strategij za MSP

  Konferenca MSP 2021 (SME Assembly 2021) je najpomembnejše srečanje za mala in srednje velika podjetja (MSP) v EU, poln panelnih razprav, delavnic, specializiranih tečajev. Letos je potekala od 15. do 17. novembra v Portorožu v Sloveniji, v okviru slovenskega predsedovanja Svetu Evropske unije.

  Arhiv: Delavnica Kultura oblačenja in moč podobe

  Udeležba na dogodkih sproži proces oblikovanja celovite podobe, ki je v skladu z vašimi naravnimi danostmi, sposobnostmi, osebnostjo, predvsem pa z vašim načinom življenja in dela. Naša podoba ima veliko moč, saj nam lahko pomaga bolje živeti, laže komunicirati in hitreje priti do cilja. Živimo v obdobju in okolju, v katerem lahko vsi ustvarjamo vtis z oblačili. Vsi imamo možnost, da se lahko s svojo podobo prilagodimo različnim poslovnim in življenjskim priložnostim. Zakaj tega ne bi izkoristili?

  Arhiv: RAZPIS ZA ŽENSKE PODJETNICE - EU WOMEN

  Projekt EU WOMEN RAZPIS je namenjen za lastnice, direktorice podjetij. Podjetnica lahko pridobi 75.000 EUR nepovratnih sredstev, ki so namenjeni za področje visoke tehnologije.

  Arhivi