Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: Vabilo na 1. Podjetniški servis - 5. marec 2015

    Na PTZ smo 12. februarja uspešno izvedli prvi Podjetniški klepet - prvo iz serije izobraževalno-informativnih delavnic, ki je potekala pod naslovom "Koraki do bolj učinkovitega poslovanja in dolgoročne poslovne uspešnosti".  

    Vabimo vse zainteresirane, ki bi želeli  izvedeti več o tematikah, ki so bile predstavljene na 1. Podjetniškem klepetu in se posvetovati s posameznimi podjetniki (predavatelji na tem dogodku), da se prijavijo za individualni sestanek (t.i. sestanki ena na ena). Individualni, 15 - minutni sestanki,  bodo potekali  v okviru 1. Podjetniškega servisa, 5. marca 2015, od 9. do predvidoma 12. ure, v učilnici E (medetaža).

    Na 1. Podjetniškem servisu vam bodo za dodatne informacije in sklepanje poslovnih stikov na voljo podjetniki, ki so svojo dejavnost predstavili že na 1. Podjetniškem servisu in sicer:

    1. Darja Brečko Poženel in Barbka Pečar -  D&B Strateške in vizualne kominikacije

    2. Igor Hiti - Sistem skupinske nabave blaga in storitev, WTB d.o.o.

    3. Branka Drnovšek Adamlje - Konto+ d.o.o., Računovodstvo in finance

    Prijave sprejemamo izljučno preko spletne prijavnice do vključno ponedeljka,  2. marca 2015. Udeležba  je za člane PTZ brezplačna. Na osnovi prijav bomo pripravili razpored sestankov in vas v torek, 3. marca 2015, po elektronski pošti obvestili o terminu vašega sestanka z izbranim podjetnikom

    Vljudno vabljeni!

     

    Fotogalerija





     

    Arhivi