Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: Nadgrajen enoten spletni portal za podjetja in podjetnike (e-VEM)

    Obveščamo vas, da je od 15. julija 2014 podjetjem in samostojnim podjetnikom na voljo nadgrajen enoten spletni portal za podjetja in podjetnike (e-VEM). Prenovljeni portal nudi informacije glede pogojev za opravljanje dejavnosti, izvedbo elektronskih postopkov ter druge kakovostne in pregledne informacije, glede na življenjske dogodke podjetja: Razmišljam, Začenjam, Poslujem Zapiram. Nadgrajeni portal prinaša tudi poslovni koledar, kjer bo podjetnik obveščen glede poročanja o svojem poslovanju.

    Portal se bo še razvijal in nadgrajeval tudi v smeri priprave vodičev, ki bodo vodili h konkretnemu reševanju problemov in pripravi shematskih prikazov za boljšo preglednost (na primer pri podpori države). Portal je pomemben tudi kot enotna vstopna točka tudi za tuje investitorje (Slovenian Business Point: http://www.eugo.gov.si/).

    Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo vabi vse zainteresirane, da pregledajo vsebino portala in kakšnekoli vsebinske ideje za izboljšanje portala, predloge popravkov in dopolnitev, sporočijo na e-naslov: evem@gov.si. Na ta način bodo informacije za uporabnike uporabne, točne in ažurne.

    Fotogalerija





     

    Arhivi