Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: Razpis za subvencioniranje izvedbe projektov za celovito obvladovanje varnostnih tveganj v podjetjih in drugih organizacijah za obdobje od 1.1.2012 do 30.11.2012

    Predmet javnega razpisa

    Predmet razpisa je dodelitev sredstev za subvencioniranje izvedbe projektov za celovito obvladovanje varnostnih tveganj v slovenskih podjetjih.

    Na razpis se lahko prijavi vsako v Sloveniji registrirano podjetje, ki deluje najmanj dve leti. Vsako podjetje lahko prijavi en ali več projektov. Vsaka prijava bo posamezno obravnavana glede na Merila za izbor prejemnikov sredstev, ki so navedena v razpisni dokumentaciji.

    Za subvencioniranje izvedbe projektov za celovito obvladovanje varnostnih tveganj v slovenskih podjetjih, ki bodo izvedeni v času od 1. 1. 2012 do 30. 11. 2012, je s tem razpisom na razpolago skupaj 200.000,00 EUR brez DDV. Višina sredstev, ki jih na podlagi tega razpisa prejme posamezno podjetje, se določi na podlagi pravil iz razpisne dokumentacije. Najvišji možni znesek, ki ga posamezno podjetje lahko prejme na podlagi tega razpisa, je do 50% vrednosti izvedbe posameznega projekta.

     

    VIR: JAPTI

    Fotogalerija





     

    Arhivi