Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Gospodarska delegacija v Rusijo, 15.-17.4.2012

    VABILO K SODELOVANJU V GOSPODARSKI DELEGACIJI

  V RUSKO FEDERACIJO (Nižnji Novgorod)

  od 15. do 17. aprila 2012

  Ministrstvo za zunanje zadeve, Gospodarska zbornica Slovenije in ACS v sodelovanju z administracijo Nižnjenovgorodske regije organiziramo izhodno gospodarsko delegacijo v Rusko federacijo, natančneje v Nižnji Novgorod. 

  Nižnjenovgorodska regija predstavlja tudi za slovenska podjetja priložnost za krepitev poslovanja na ruskem trgu. Gospodarske panoge, v katerih se zlasti kažejo priložnosti za slovenska podjetja, so: avtomobilska, strojna (metalurgija), papirna, lesnopredelovalna in tekstilna industrija, turizem ter energetika. Poleg omenjenega lahko slovenska podjetja najdejo priložnosti za sodelovanje tudi na razvitih področjih, ki so: letalska (vojaška) industrija, ladjedelništvo in atomska industrija.

  Obenem v regiji potekajo projekti, ki jih financirajo iz federalnega proračuna in so zanimivi tudi za tuja podjetja. To so predvsem projekti s področja ekologije in kmetijstva (zlasti perutninarstvo).

  Vabimo podjetja, ki že poslujejo z Rusijo oziromašele razmišljajo o vstopu na ruski trg, da se udeležijo delegacije ter izkoristijo priložnost za srečanje z novimi potencialnimi partnerji, izmenjavo informacij in navezavo novih poslovnih stikov.

  V okviru obiska poslovne delegacije v Rusiji bodo v ponedeljek, 16. aprila 2012, na sedežu regionalne trgovske zbornice poslovna konferenca ter bilateralna srečanja med slovenskimi in ruskimi podjetji. Predviden je tudi obisk tovarne GAZ oziroma nove tovarne VW.

  Kotizacija za udeležbo v delegaciji (stroški organizacije delegacije) znaša 240 evrov za posamezno prijavljeno podjetje (DDV je vključen v ceno). Člani GZS imajo popust in s popustom kotizacija znaša 120 evrov (DDV je vključen v ceno). Kotizacija se plača na TRR GZS 02924-0017841495, sklic 1510-124.

  Stroški potovanja in namestitve znašajo približno 1.300 €, krijejo pa jih udeleženci sami. Podroben program obiska je še v pripravi, zato vas bomo o nadaljnjih organizacijskih in vsebinskih podrobnostih obiska sproti obveščali.

  Vabimo vas, da se omenjene delegacije udeležite in vaš interes potrdite z izpolnjenim obrazcem »Company Profile«. Prijavite se lahko najkasneje do srede, 7. marca 2012, na e-naslov ines.cigoja@gzs.si.

  Za dodatne informacije se lahko obrnete na: ales.cantarutti@gzs.si, telefon: 01 5898 162 ali vidko.filipic@japti.si, telefon: +7 843 292 63 99.

  Delegacija bo organizirana v primeru zadostnega števila zainteresiranih podjetij!

   

  Uradno vabilo
  Prijavnica

   


  Pripeti dokumenti

  Fotogalerija

   

  Arhivi