Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Razpisi februar, marec 2012

  • Sofinanciranje začetnih investicij in ustvarjanje novih delovnih mest na območju občin Bovec, Kobarid in Tolmin. Do 50 % sofinanciranje za nakup zemljišč, strojev in opreme, objektov ali gradnjo objektov ter nakup nematerialnih naložb. Rok 9.3.2012.
  • Sofinanciranje začetnih investicij in ustvarjanje novih delovnih mest na območju občin Osilnica, Semič, Metlika, Kočevje,Črnomelj, Loški Potok ali Kostel.  Do 50 % sofinanciranje za nakup strojev in opreme, nematerialnih naložb in gradbenih del za sklop turizem. Rok 13.3.2012.

   

  Še vedno aktualno

  • Ugodni krediti za podjetja, ki želijo vlagati v raziskave in razvoj, možnost moratorija do 4 leta in doba odplačevanja do 12 let. Minimalna višina kredita 200.000.
  • Do 85 % sofinanciranje čezmejnega sodelovanja med Slovenijo in Hrvaško na področju gospodarskega in družbenega razvoja ter na področju trajnostnega upravljanja z naravnimi viri. Minimalno 2 partnerja (po en iz vsake države), ki sodelujeta pri skupnem razvoju, pri skupnem izvajanju, imata skupno osebje ali skupno financiranje.
  • Spodbujanje zaposlovanja in usposabljanja ranljivih ciljnih oseb z razvojem dejavnosti socialnega podjetništva. Tudi do 100 % sofinanciranje projekta.

  Prihaja

  • Javni razpis za ugodna posojila v podjetništvu,predvidoma februar 2012 (Slovenski regionalno razvojni sklad).
  • Napoved razpisa za sofinanciranje projektov razvoja e-storitev in mobilnih aplikacij za javne in zasebne neprofitne organizacije v letih 2011 do 2013. Predvidena objava razpisa je marec 2012. Več o razpisu si lahko preberete tukaj.

  Podrobnejše informacije o posameznih razpisih si oglejte v   RAZPISNI  dokumentaciji!

  VIR: TIKO-PRO

  Fotogalerija

   

  Arhivi