Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: Poziv članom PTZ za dopolnitev Memoranduma PTZ 2012 do 16.3.2012

    Upravni odbor GZS-Podjetniško trgovske zbornice (PTZ) je na 16. redni seji v letu 2009 obravnaval problematiko malih podjetij v času krize. Zavedati se moramo, da bodo gospodarstvo iz krize s svojimi potenciali reševala mala in srednja, organizacijsko prožna podjetja. Zaradi svojih specifičnosti ta del gospodarstva zahteva drugačno obravnavo s strani ekonomske politike kot segment velikih podjetij. Zato UO PTZ z zaskrbljenostjo ugotavlja, da je skrb za razvoj malih in srednjih podjetij premalo prisotna v delovanju vlade, vsekakor pa vlada za pomoč malim in srednjim podjetjem doslej ni sprejela uporabnih rešitev.

    V prilogi je predlog Memoranduma PTZ 2012, ki ga bomo naslovili po seji UO PTZ dne 27. marca 2012 na Vlado RS, pripravili smo ga na podlagi pobud, predlogov sekcij/združenj, ki delujejo v okviru PTZ. Memorandum PTZ bo tudi osnova za razgovore na Vrhu malega gospodarstva, ki ga bo GZS organizirala spomladi.

    V ta namen pozivam vse člane PTZ, da sporočite svoje predloge, pobude,..., ki se tičejo pristojnih ministrstev najkasneje do petka, 16. marca 2012, na elektronski naslov: vida.kozar@gzs.si.

    Fotogalerija





     

    Arhivi