Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: Izkoristite sofinanciranje najema razstavnega prostora - na sejmu pohištva Ambient

    Podjetniško trgovska zbornica vabi svoje člane, k skupinski udeležbi članov GZS-PTZ na sejmu AMBIENT LJUBLJANA – SEJEM POHIŠTVA , ki bo potekal na Gospodarskem razstavišču med 8. in 13. novembrom 2011. Sejem omogoča predstavitev pohištva in stanovanjske opreme, izreden poudarek pa namenja tudi dosežkom oblikovanja. Pridružite se tudi vi pestri množici sodelujočih razstavljavcev in navdušite obiskovalce s predstavitvijo vaše ponudbe!

    Ne spreglejte, da PTZ svojim članom nudi sofinanciranje najema neopremljenega razstavnega prostora v skupnem znesku največ 500 EUR na posamezno članico. Sofinanciranje bo  potekalo v skladu s Pravilnikom o skupnih sejemskih nastopih članic GZS-PTZ

    Na sejem AMBIENT LJUBLJANA – SEJEM POHIŠTVA se lahko prijavite najkasneje do srede, 1. junija 2011. Do navedenega datuma pa pričakujemo tudi vaše prijave za skupinsko udeležbo na tem sejmu na naslov ptz@gzs.si.

    Na lanskem sejmu se je na 17.500 m2 predstavilo preko 300 podjetij iz 25 držav, sejem pa si je ogledalo preko 37.000 obiskovalcev. Klasičnim razstavnim površinam  Gospodarskega razstavišča  bodo organizatorji letos dodali nove razstavne prostore nekdanjega prodajnega salona Slovenijales, ki so za razstavo ambientov kot nalašč ustvarjeni!  Razstavni del sejma bo spremljal obsežen  obsejemski program, ki bo zanimiv tako za razstavljavce,  kot tudi za obiskovalce.

    Več informacij o sejmu je na voljo na spletnem naslovu: http://www.gr-sejem.si/sejmi/koledar-sejmov/sejem-pohistva-ambient-ljubljana/

    Za vse dodatne informacije pokličite 01/58 98 335.

    Fotogalerija





     

    Arhivi