Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Tečaji poslovne angleščine začetne stopnje - Ljubljana, Maribor, Koper in Novo mesto

  GZS-Podjetniško trgovska zbornica ter Sekcija jezikovnih centrov, ki deluje v okviru PTZ, organizirata tečaje poslovne angleščine začetne stopnje v Mariboru, Novem mestu, Kopru in dva tečaja v Ljubljani, od katerih je eden namenjen trgovcem.

  Vsi tečajniki pred pričetkom tečaja testirajo svoje znanje jezika, ob koncu pa preverijo pridobljeno znanje s testom in pridobijo pisno oceno ter potrdilo o opravljenem tečaju. Tečaji so 90-urni in potekajo enkrat tedensko 3 šolske ure.

  Prvi tečaj, Poslovna angleščina za trgovce, se prične v ponedeljek, 4. oktobra 2010 ob 8.00 uri na sedežu jezikovnega centra Mint Interantional House na Vilharjevi 21 v Ljubljani.

  Program poslovne angleščine začetne stopnje bo poleg osnov vseboval tudi specifično terminologijo za trgovce. Prijave zbiramo do 29. septembra.
  Več o tečaju >>>

  Naslednji tečaj bo potekal na Štajerskem v Mariboru v poslovnih prostorih Doba vir znanja, na Prešernovi 1, ki je tudi izvajalec tečaja. Pričel se bo v torek, 5. oktobra 2010 ob 8.00 uri, prijave pa zbiramo do 1. oktobra 2010.
  Več o tečaju >>>

  Lahko pa tečaj obiskujete tudi v Novem mestu v Yureni, šoli tujih jezikov na Glavnem trgu 11.Tečaj se začne v sredo, 6. oktobra 2010 ob 8.00 uri, prijave zbiramo do 1. oktobra 2010.
  Več o tečaju >>>

  In še tečaj v Kopru, ki se bo pričel v petek, 8. oktobra 2010 ob 14.00 uri na sedežu jezikovne šole Nista, Šmarska cesta 5d. Prijavnice zbiramo do 4. oktobra 2010. Več o tečaju >>>

  Skupaj z jezikovno šolo Jezikač pa organiziramo tečaj v Ljubljani, na sedežu GZS, Dimičeva 13. Ta tečaj se bo pričel v sredo, 13. oktobra ob 8.00 uri v dvorani F. Prijave zbiramo do 8. oktobra.
  Več o tečaju >>>

  Za vsa vaša vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki (01) 58 98 312 ali preko elektronske pošte na ptz@gzs.si.

  Fotogalerija

   

  Arhivi