Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Seminar Črpanje sredstev EU, 15. september 2010

  Datum, kraj in trajanje seminarja

  Sreda, 15. september 2010 od 10.00 do 14.00

  Dvorana f, GZS, Dimičeva 13, Ljubljana

  Namen seminarja:

  Priprava in pisanje prijav na razpise in pozive EU zahteva veščine projektnega vodenja, predvsem pa vztrajnost – najrazličnejše izkušnje oblikujejo vodja evropskih projektov. Vendar je potrebno nekje začeti.

  Vsebina:

  "ALI JE MOJA IDEJA PRAVA ZA PROJEKT EU?", "Kaj sploh je projekt EU?", "Kaj zamujam, ker nisem v projektih?" … so pogosta vprašanja v organizacijah, ki si želijo sodelovanja v projektih EU in lahko rečem, da je njihova želja po sodelovanju upravičena.

  Na predstavitvi bo izkušen trener Beno Stern predstavil tako primerne razpise, na katere lahko prijavite svoje projektne ideje kot tudi načine, kako do pravih idej za projekte sploh pridemo. O uspešni prijavi odločata način artikulacije in vsebina prijave, zanesljive partnerje pa je tudi težko najti. Tudi o tem bo govora na predstavitvi.

  Predavatelj:

  Beno Stern je znan po izredni energiji in sposobnosti motiviranja za pripravo evropskih projektov. Vsak udeleženec se bo zlahka nalezel njegove proaktivnosti in postal tudi sam spodbujevalec razvoja novih idej: v svoji organizaciji, med svojimi sodelavci.

  Kotizacija:

  Za člane PTZ je cena seminarja25,00 EUR (DDV vključen), za ostale pa 132,00 EUR(DDV vključen). Za vsakega naslednjega udeleženca iz istega podjetja se prizna 10% popust. V ceno je vključeno tudi gradivo in osvežitev med odmorom.

  Prosimo, da kotizacijo tri dni pred dogodkom nakažete na poslovni račun GZS pri NLB št. 02924 – 0017841495, sklic 2090-407

  Prijavnico in potrdilo o plačani kotizaciji pošljite na faks št. 01/5898-317.

  Prijava

  Prosimo, da svojo udeležbo na seminarju potrdite najkasneje do 13. septembra 2010.

  Prijave sprejemamo do zapolnitve mest. Prijavnica je v pripeti datoteki ali on-line.

  Morebitne odpovedi bomo upoštevali le do 13. septembra 2010!

  Minimalno potrebno število udeležencev za izvedbo seminarja je 15.

  Dodatne informacije:

  GZS – Podjetniško trgovska zbornica, tel. 01/5898-312, e-naslov: ptz@gzs.si.


  Pripeti dokumenti

  Fotogalerija

   

  Arhivi