Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: Les - dobrina prihodnosti

    Spoštovani člani sekcije lesarsko-mizarske dejavnosti!

    Obveščamo vas, da vas DIT lesarstva Ljubljana in Zveza lesarjev Slovenije vabita, da se udeležite prireditve, ki so jo za nas in prihodnost lesarstva pripravili dijaki in profesorji Srednje šole za lesarstvo iz Škofje Loke:

    Ogledati si bo moč izdelke diajkov, ki so nastajali bodisi med šolskim letom v okviru strokovnih modulov in odprtega kurikula bodisi kot izdelki zaključnega izpita za mizarje oz. 4. predmeta pri poklicni maturi za lesarske tehnike. Izdelki so zelo raznoliki. Razstavni prostor bo obogaten še s fotografijami dijakov na temo GOZD. Na otvoritveni slovesnosti bo poleg krajšega kulturnega programa, ki ga pripravljajo dijaki, osrednja točka govor oz. predavanje prof. dr. Franca Pohlevna Les - dobrina prihodnosti. Slovesnosti bo sledilo družabno srečanje.

    Dogodek je že tradicionalen in vsako leto se zbere precejšnje število nas, ki imamo radi les in mlade in v njih vidimo prihodnost.

    Razstava bo v Sokolski dvorani in predverju na Mestnem trgu v Škofji Loki. Parkirati je moč pred občino Škofja Loka, ob cesti proti Poljanski dolini ali takoj na začetku Škofje Loke, pred mostom. V priponki je zemljevid z označenimi prakirišči, z rdečo je označena lokacija Sokolske dvorane (poleg Gorenjske banke).

    Vljudno vabljeni!

    Fotogalerija





     

    Arhivi