Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: Predlagajte aktualne mednarodne sejme na katerih bi se želeli predstaviti ceneje

    Obveščamo vas, da bo JAPTI glede na zelo velik interes in zadovoljstvo podjetij v letošnjem in preteklem letu tudi v naslednjih letih nadaljevala z izvajanjem skupinskih predstavitev slovenskega gospodarstva na mednarodnih sejmih v tujini.

    Glede na to, da je uspešen prodor na tuje trge cilj vsakega izvoznika, so predstavitve na mednarodnih sejmih zelo pomembne. Zato JAPTI vabi vsa podjetja, da sporočijo svoje pobude, predloge ter interes za skupinsko udeležbo na mednarodnih sejmih v tujini v obdobju 2011 / 2012. Izražen interes bo podlaga za pripravo programa JAPTI za skupinske predstavitve na mednarodnih sejmih v tujini. Po sprejetem programu bodo vabila za posamezni nastop objavljena na portalu: www.japti.si oz. www.izvoznookno.si.

    Pri pripravi ustreznega seznama mednarodnih sejmov v naslednjih dveh letih, bodo upoštevali:

    • predlog posameznega podjetja, ki zastopa skupino vsaj treh podjetij iz panog, ki se predstavljajo na določenem sejmu,
    • predlog posamezne zbornice, panožnega združenja, sekcije, grozda oz. drugega interesnega gospodarskega združenja, ki zastopajo skupino vsaj treh podjetij iz panog, ki se predstavljajo na določenem sejmu,
    • poslovno utemeljenost nastopa skupine na posameznem sejmu.

    V pomoč pri odločanju si oglejte predloge Diplomatsko konzularnih predstavništev RS v tujini za skupinske sejemske nastope v letu 2011 in bazo svetovnih sejmov, ki jo lahko najdete na portalu IzvoznoOkno oz. na spletnem naslovu: http://www.izvoznookno.si/Izvozni_imenik/Sejmi/Vsi.aspx?id_menu=1314.

    Končno število sejmov posameznega prijavitelja bo izbrano glede na razpoložljiva finančna sredstva.

    Vaše pobude, predloge in načrte lahko pošljete na naš naslov ptz@gzs.si najkasneje do 5. julija 2010 in bomo zbrane poslali v imenu naših članov na JAPTI.

     

    Lahko pa jih pošljete tudi direktno na naslova matjaz.rovan@japti.si oziroma milanka.jakopic@japti.si, najkasneje do  10. julija 2010.

    Dodatne informacije o pozivu in sami vsebini predloga najdete na spletni strani JAPTI.

    Fotogalerija





     

    Arhivi