Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: Podelitev jubilejnih priznanj podjetjema IST d.o.o. in FAMA d.o.o.

    6. novembra 2015 je GZS-Podjetniško trgovska zbornica izvedla prvo problemsko konferenco v okviru projekta SKUPAJ - gradniki zdravja. Udeleženci so se seznanili z brezplačnimi orodji za izdelavo ocen tveganja, zahtevah zakonodaje, davčnih ugodnostih za promocijo zdravja na delovnih mestih, posledicah pomanjkljivih ukrepov in drugih koristnih vsebinah, ki so jih strokovnjaki predstavili kot možnosti za vzpostavitev zdravih in varnih delovnih mest.


    Na konferenci so bile predstavljene tipična tveganja in bolezni, ki se pojavljajo pri trgovcih, pekih in mesarjih. Tem tveganjem bo sledil razvoj spletnega interaktivnega orodja za izdelavo ocene tveganja v navedenih dejavnostih. To orodje bo omogočalo brezplačno izdelavo ocene tveganja, ki bo lahko dostopna in uporabna za hitre posodobitve ocen tveganja na delovnem mestu.  Več o konferenci...

    Ob tej priložnosti sta g. Samo Hribar Milič, generalni direktor GZS in g. Brane Lotrič, predsednik Upravnega odbora Podjetniško trgovske zbornice, podelila priznanja ob 25 letnici delovanja g. Jožetu Venclju iz podjetja IST d.o.o. in g. Aleksandru Lemutu iz podjetja FAMA d.o.o.. Zaželela sta jima še veliko uspešnih let poslovanja.


    Fotogalerija





     

    Arhivi