Podjetniško trgovska zbornica

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: Optimizirajte nabavo pisarniškega materiala


    V okviru projekta Moj velik posel vam PTZ nudi možnost, da izkoristite sodobne digitalne rešitve naših partnerjev. Več informacij dobite na http://ptz-storitve.si/.

    Brezplačna registracija v portalu Pametna nabavaSM, vam omogoča optimizacijo stroškov in procesa nabave.

    Vabimo vas , da se pridružite optimizaciji nabave pisarniškega materiala.

    To storite na naslednji način:

    1. korak PRIPRAVA NA IZVEDBO POVPRAŠEVANJ

    Izvedbo prvega povpraševanja prepustite portalu Pametna nabavaSM saj je PTZ je svojim članom zagotovil pomoč pri formiranju povpraševanja.

    Pokličite uporabniško pomoč portala Pametna nabavaSM na tel.št. 01 563 69 11  vsak delovnik med 9 in 15h ali pa pišite na pametna.nabava@brokerandmore.com, kjer vam bodo pojasnili nadaljnje postopke. Na istem naslovu boste lahko postavili še dodatna vprašanja glede prednosti, ki vam jih portal ponuja.

    2. korak NAROČILO PAKETA GZS

    Na tem linku izpolnite naročilnico za paket GZS: https://www.gzs.si/podjetnisko_trgovska_zbornica/Obrazec/Naro%C4%8Dilnica-na-MVP . Glavna prednost uporabe plačljivega paketa je, da vse ponudbe dobite v primerljivi obliki, kar vam olajša proces odločanja. Na osnovi odločitve, lahko izdelke preko portala tudi ponovljivo naročate.

    Letna naročnina uporabe portala – paket GZS - stane 120 € + DDV. Znesek boste poravnali na osnovi predračuna, ki ga boste prejeli s strani družbe WTB d.o.o., ki je upravljalec portala.

    Na voljo so tudi drugi paketi portala, ki jih lahko pogledate na http://www.brokerandmore.com/cenik-portala-pametna-nabava/. Uporabniki paketa SMART lahko v povpraševanje vključite tudi svojega obstoječega oz. željenega ponudnika.

     

    3. korak PREJEM in POTRDITEV PONUDBE

    Na osnovi prejete oz. prejetih ponudb in vaše obstoječe ponudbe se boste odločili za ustreznega ponudnika in mu preko portala potrdili njegovo ponudbo.

    4. korak  PONOVLJIVO NAROČANJE

    Proces potrditve ponudb in formiranja kataloga za ponovljivo naročanje vam bo pomagal zaključiti svetovalec Pametne nabaveSM.  Pomembno je, da portal Pametna nabava uporabljate kot orodje za naročanje, saj bo v primeru kasnejše spremembe ponudnika vaš katalog ostal enak.


    Fotogalerija





     

    Arhivi